eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Σάββατο 5 Αυγούστου 2017

''ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...''

<<Δε με χωραει το κρεβατι μου (Αυγερινος) - Ηλίας Κλωναρίδης>>

Φωτό:''Ο πατέρας κρατώντας τον γιο του στην αγκαλιά του!'' 

Ο μεγαλύτερος σαδισμός στη ζωή είναι να μην μπορείς να κρατήσεις το παιδί σου στην αγκαλιά σου λόγω της σιχαμένης και σαδιστικής συμπεριφοράς σου!

 Σήμερα αφιερώνει ο Τάκης απο άγιο Θανάση:

Αγαπητοί φίλοι,

- Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΔΕΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΕΙΤΑΙ, ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ, ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ!  

- ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΤΟΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΚΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΟΥ!

Ποτέ ένας φιλιπινέζος η ένας πακιστανός δεν υστερήθηκε την οικογενειακή θαλπωρή!
Ποτέ έναν φιλιπινέζο η έναν πακιστανό δεν του υστέρησε η γυναίκα του, την συντροφιά της.

Ποτέ έναν φιλιπινέζο η έναν πακιστανό δεν τον απέβαλλε η γυναίκα του απο την κρεβατοκάμαρα, ρίχνοντας του ''χαστούκια'' προερχόμενα απο τον Κόκκινο στρατό!

Ποτέ έναν φιλιπινέζο η έναν πακιστανό παΤέρα δεν τον περιφρόνησε το ίδιο του το παιδί λόγω του χαρακτηρα του
Ποτέ ένας φιλιπιννέζος η ένας πακιστανός δεν έχουν φάει 9 μήνες φυλάκιση μετά απο μήνυση Περιφερειακού συμβούλου!

Ποτέ έναν φιλιπιννέζο η έναν πακιστανό δεν τον κοπάνησε Πρόεδρος κοινότητας στα σκαλοπάτια της Κοινότητας για παρενόχληση.
Τέτοιο λούσιμο με αυτά τα ακατανόμαστα κοσμητικά επίθετα και χειροδικίες που έχει δεχτεί ο ΑΡΝΗΤΗΣ της σχολής γονέων του Πατέρα Δημήτριου, δεν τα έχει δεχτεί ολόκληρο το Πακιστάν και όλες οι Φιλιππίνες μαζί!!!!

Αφιερωμένο εξαιρετικά στο ταλαιπωρημένο ανθρωποειδές δίποδο ον όπως τον αποκαλεί και η κυρία (καντε κλικ εδώ και δείτε το κείμενο που έγραψε ιστορία)!
Κι όμως αυτός ο μοναχικός μπεργκετιλής και κουβαρντάς έχει το θράσσος να ασεβεί στις εισαγγελικές και δικαστικές αρχές(κάντε κλικ και δείτε εδώ την θρασύτατη ασέβεια του) , να κρίνει τους πάντες και τα πάντα χωρίς να τον έχει δεί ποτέ καρέκλα καφενείου και ταβέρνας.

Υ.Γ: Μην ασχολείστε, δεν χρειάζεται άλλο,τα παραπάνω παράσημα που του έχει δώσει η κοινωνία καλύπτουν όλη την γκάμα της προσωπικότητας του (''...και δια το ιδιότροπον της φύσεως του ατόμου αυτού''όπως τον περιγράφει το 1989 κοινοτικος σύμβουλος σε γνωστή κοινοτική απόφαση για -χαστουκισμό- στα σκαλοπάτια της Κοινότητας).

Και δυστυχώς αυτά είναι που καίνε και τσουρουφλίζουν... μια αποτυχημένη πορεία και όχι αν είσαι πακιστανός ή Φιλιππινέζος που επικαλείται αυτό το δίποδο ον όπως τον αποκαλεί και η κυρία (καντε κλικ εδώ και δείτε το κείμενο που έγραψε ιστορία)!!

Ποτέ δεν ειρωνεύεσαι κάποιον για την καταγωγή του, για το αν είναι χοντρός , λιγνός , ψηλός , κόντός , Άγγλος , Γάλλος , Πακιστανός , Φιλιππινέζος, ΡΩΣΟΣ ή Έλληνας.Αν το κάνεις δημοσίως μάλιστα,είναι ανήθικο, η ίδια η ζωή θα σε δικάσει!

Ε , μ΄αυτά και μ΄αυτά θέλει ή δεν θέλει αυτός ο ρατσιστής να τον <<περιλάβουν>> με την λαγουδέρα, στο μπίστι και στο ''τιμημένο'' στενό της βόρειας παραλίας του λιμανιου της Ερμιόνης;;;; 

Τάκης απο άγιο Θανάση

 καλή σας ακρόαση...