eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017

ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΟΥΜΗΣ: ''Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΤΟΥ ΠΟΡΤΟΧΕΛΙΟΥ''


κ. Τριγκάκη, μάθετε επιτέλους να λέτε την αλήθεια και τα πράγματα με το όνομά τους.


Την Τετάρτη 14/06/2017 στο τέλος  της Καλοκαιρινής Γιορτής  του Δημοτικού Σχολείου Πορτοχελίου, πήρε τον λόγο ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Πορτοχελίου κ. Μανώλης Τριγκάκης και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις κερκίδες του γηπέδου του Πορτοχελίου, ενημερώνοντας τους παρευρισκομένους πως υπογράφηκε μεταξύ Δήμου και Κοινότητας η εγκατάσταση των κερκίδων του γηπέδου, ευχαριστώντας μάλιστα γι’ αυτό τον Περιφερειακό Σύμβουλο Ερμιονίδας  κ. Τάσο Τζανή για την βοήθειά του.
Αμέσως ενημερώθηκα για αυτές τις βαρύγδουπες δηλώσεις του Προέδρου του Πορτοχελίου και επικοινώνησα με την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Αρμόδιοι λοιπόν της Περιφέρειας με διαβεβαίωσαν πως καμία Προγραμματική Σύμβαση δεν έχει υπογραφεί ακόμα.

Το θέμα των κερκίδων του γηπέδου είναι ένα πολύ σοβαρό και ευαίσθητο ζήτημα για το οποίο η Διοίκηση του Α.Ο. Πορτοχελιακός έχει δώσει μεγάλο αγώνα τα τελευταία χρόνια.
Δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα να το εκμεταλλευτεί για πολιτικούς λόγους.

Προς αποκατάσταση λοιπόν της αλήθειας, μετά από πρόσφατο αίτημα της Διοίκησης του Α.Ο. Πορτοχελιακός προς την Περιφέρεια Πελοποννήσου, ανταποκρίθηκαν άμεσα και ασχολήθηκαν  με το θέμα οι Αντιπεριφερειάρχες
Πελοποννήσου κ.κ. Τάσος  Χειβιδόπουλος και Βασίλης Σιδέρης και ο Περιφερειακός Σύμβουλος Ερμιονίδας κ. Τάσος Τζανής,  ώστε το έργο αυτό να πραγματοποιηθεί το συντομότερο δυνατό, ειδικά τώρα που η ομάδα του Πορτοχελιακού ανέβηκε στην Α1 κατηγορία.

κ. Τριγκάκη, μάθετε επιτέλους να λέτε την αλήθεια και τα πράγματα με το όνομά τους.
κ. Τριγκάκη, αφήστε τους αρμόδιους της Περιφέρειας Πελοποννήσου να κάνουν οποιαδήποτε δήλωση για το πότε και εάν υπογραφεί η Προγραμματική Σύμβαση που αφορά στην εγκατάσταση των κερκίδων στο γήπεδο του Πορτοχελιακού.

κ. Τριγκάκη, εάν πράγματι σας ενδιέφεραν οι κερκίδες στο γήπεδο του Πορτοχελίου, θα είχατε ήδη φροντίσει να μεταφερθεί εκεί η κινητή κερκίδα που διαθέτει ο Δήμος Ερμιονίδας, ενόψει του ποδοσφαιρικού τουρνουά που θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, ώστε να μην ξεροσταλιάσει ο κόσμος όρθιος.
κ. Τριγκάκη, εάν πραγματικά σας ενδιέφερε η ομάδα του Πορτοχελιακού και την αγαπούσατε, θα είχατε κάνει τον κόπο να παρουσιαστείτε στο γήπεδο έστω και μία φορά την φετινή χρονιά, όπου η ομάδα μας πραγματοποίησε μια εξαιρετική πορεία και κατέκτησε το Πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας Αργολίδας.
κ. Τριγκάκη , εάν πραγματικά σας ενδιέφερε η ομάδα του Πορτοχελιακού και την αγαπούσατε, θα είχατε στείλει, έστω και για τα μάτια του κόσμου, μια επιστολή συγχαρητηρίων στην ομάδα μας για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος της Α2 και την άνοδό της στην Α1 κατηγορία Αργολίδας.
κ. Τριγκάκη, ασχοληθείτε επιτέλους με τα σοβαρά προβλήματα του Πορτοχελίου και μην προσπαθείτε να καπηλευθείτε έργα που έχουν ήδη δρομολογηθεί από άλλους.
Αν θέλετε να γιορτάσετε μαζί μας τις επιτυχίες της ομάδας μας, σας καλούμε στην Γιορτή της Απονομής στον Πορτοχελιακό, του Κυπέλου του Πρωταθλητή Ποδοσφαίρου της Α2 Κατηγορίας Αργολίδας, που θα γίνει την ερχόμενη εβδομάδα στο γήπεδο του Πορτοχελίου.

Εκ μέρους της Διοίκησης Α.Ο. ΠΟΡΤΟΧΕΛΙΑΚΟΣ
Ο Πρόεδρος

Λούμης Γιάννης