eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

''ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ - ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ''

ΣΤΑΥΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ:

''ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ BLOGER ΓΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ''

Γράφει ο αναγνώστης (μέλος της συντονιστικής Επιτροπής των κατοίκων για τα απορρίμματα της Ερμιονίδας) του Εικονοσκοπίου Σταύρος Γεωργίου απο τους Φούρνους

Κάποιος αρθρογράφος απο την Ερμιονίδα τώρα αυτές τις Αγιες ημέρες των Χριστουγέννων που όλοι οι Ελληνες και ειδικά οι πατριώτες μας της Ερμιονίδας άρρηκτα Χριστιανοί Ορθόδοξοι. 

Για να ανεβάσει την χαμένη δημοτικότητα του αφεντικού του ή φίλο του μας πληροφορεί για προφήτη και προφητεία πριν δεκαεπτά χρόνια ότι το κόμμα που τον ανέδειξε πρώτο πολίτη Δήμου Κρανιδίου και Δήμου Ερμιονίδας ρωτώ λοιπόν να μου απαντήσει:
 α) Η προφητεία ήτανε τότε που ο υποψήφιος πολίτης ήθελε να χριστεί υποψήφιος για την Αργολίδα και κόπηκε πρώτη μου ερώτηση......
.........

β) ¨Οταν κύριε <<δημοσιογάφε>> πήρατε την απόφαση να αρθρογραφήσετε την προφητεία έγινε με την συγκατάθεση της προφητείας του προφήτη ή την πήρατε αυτο βούλως μόνος σας γιατί εάν  είναι με την συγκαταθεσή του αποδεικνύεται ότι πράγματι η δημοτικότητα του προφήτη χάθηκε τελείως.

γ) Εάν ο εμπαιγμός σας(¨δικός σας ή του προφήτη) απο την κατάσταση που επικρατεί στον συγκεκριμένο πολιτικό χώρο , λάβαται υπ'όψιν ότι σε αυτό τον χώρο υπήρξαν αγωνιστές της δημοκρατίας που< Φυλακίσθηκαν-Εξορίσθηκαν-Βασανίσθηκανκαι πέρασαν του λιναριού τα βάσανα)και πρέπει να σεβαστείται τούς πρώην και τους νύν που συμμετέχουν έχουν κάθε δικαίωμα ο κάθε άνθρωπος βάσει του συντάγματος να συνέρχεσθαι και να συνεται ρίζεται λοιπόν :ΑΙΣΧΟ ΣΑΣ

δ)Η προφητεία αφορά και την εποχή του 1986. Που όλοι οι νέοι της Επαρχίας μας της Ερμιονίδας προωθούσαμαι συγκε κριμένο νέον άνθρωπο για δήμαρχο στον Δήμο Κρανιδίου???? Γνωρίζατε κύριε πια ήταν η θέση του μετέπειτα προφήτη σας???? για περιγράφτε μας τι έγινε εκείνη την  εποχή!!!!!!!!!!.

ε) ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ????? :Οτι στο Ισραήλ υπάρχει σχολή για προφήτες που μπορείται να πάρετε και ΜΑΣΤΕΡ ,αρκεί να θέλετε για να βοηθήσετε την Ερμιονίδα στα χάλια που φτάσατε τον Δήμο Ερμιονίδας το2012!!!!!! γιατί και εσύ κύριε αρθρογράφε του προφήτη είσαστε μέλος της συντονιστικής επιτροπής των εθελοντών για την ανακύκλωση ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΟΥΛΙΑΞΑΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΔΕΚΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΔΕΜΑΤΟΠΟΙΗΤΗ ΤΟΝ ΜΕΤΑΤΡΕΨΑΤΑΙ ΣΕ ΧΩΡΟ ΑΝΕΞΕΛΕΚΤΗΣ ΧΩΜΑΤΕΡΗΣ.

ζ) Γνωρίζετε την λένε στο χωριό μου???????? :ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΗ !!!!!!!!ΤΙ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟΝ ΤΕΜΠΕΛΗ???????. 
Δύο χρόνια έχουν περάσει πότε περιμένετε να λύσετε τα προβλήματα; Σε λίγο πλησιάζει ο καιρός της αποχωρησής σας. 
Εύχομαι σε όλους τους Φίλους και στα παιδιά του Εικονόσκοπιου με το Καλό ο Καινούργιος Χρόνος ,Υγεία, Ευτυχία και ότι επιθυμούν.
Σταύρος.Α.Γεωργίου.
ΒRUSSELS/BELGIUM.