eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Σάββατο 12 Αυγούστου 2017

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΡΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕ ΣΤΗΝ ΕΡΜΙΟΝΗ: Βαθιά υπόκλιση!

"Ποιος να συγκριθεί μαζί σου" μεγάλε Πάριε....*( Φωτό-Βίντεο)


Βαθιά υπόκλιση! 


  • Χιλιάδες κόσμου αποθέωσαν τον τροβαδούρο του έρωτα χθες βράδυ στην Ερμιόνη… «Μάτια μπλε….καλοκαιρινά….σαν δυο στάλες Αιγαίο….»


Ένας εκπληκτικός ερμηνευτής. Πολλά αγαπημένα τραγούδια. Μια φωνή σαν το «παλιό καλό κρασί». Χιλιάδες κόσμος. Μια μοναδική Αυγουστιάτικη βραδιά….


Στην πανέμορφη Ερμιόνη , αυτό που έγινε χθες το βράδυ δεν έχει ξαναγίνει! Ο σπουδαίος Γιάννης Πάριος, στον οποίο υποκλίθηκε μια «λαοθάλασσα», χάρισε στο κοινό του που τον λατρεύει, στιγμές που δεν θα ξεχάσει ποτέ. Ασύγκριτος, χαρισματικός και με μια «ανατριχιαστική» και χαρακτηριστική φωνή ο τροβαδούρος του έρωτα, «πήρε μαζί στο πέταγμα του» χιλιάδες κόσμου, που κατέκλυσε την Ερμιόνη. «Τους έδωσε λιγάκι ουρανό» από τις μαγικές ερμηνείες του οι οποίες και έχουν μείνει στην ιστορία του Ελληνικού πενταγράμμου.




Το κοινό του, άνθρωποι κάθε ηλικίας, δείγμα της τεράστιας καλλιτεχνικής του υπόστασης, του χάρισε μια αποθεωτική υποδοχή, αντάξια της μουσικής διαδρομής του.

Τραγούδησε μαζί του, διαχρονικές αλλά και νέες επιτυχίες. Ο Γιάννης Πάριος «υποκλίθηκε» και αυτός με τη σειρά του στον κόσμο και ανταπέδωσε την πελώρια αγάπη που δέχεται από το κοινό, όπως συνηθίζει:





Με τις ΑΣΥΓΚΡΙΤΕΣ ερμηνείες του και με το πάθος του πάνω στη «σκηνή» στοιχεία που μαζί με την σεμνότητα του, τον έχουν αναγάγει στη συνείδηση μας ως έναν από τους κορυφαίους καλλιτέχνες που έχει αναδείξει το Ελληνικό τραγούδι!

Γι΄αυτούς τους λόγους και όχι μόνο, η συναυλία του Γιάννη Πάριου που διοργανώθηκε απο τον πολιτιστικό σύλλογο Βιτόριζα την Παρασκευή 11 Αυγούστου 2017 στην Ερμιόνη, είναι η ΚΑΛΥΤΕΡΗ που έχει πραγματοποιηθεί ποτέ στην επαρχία .

ΠΑΡΑΓΩΓΗ : ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ SPORT-ERMIONIDA

VIDEO