eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τρίτη 8 Αυγούστου 2017

«Εγκαίνια του 5ου φεστιβάλ γεύσεις και όψεις στο Πορτοχέλι»





Σε ένα σαφώς αναβαθμισμένο αισθητικά χώρο έγιναν χθες τα εγκαίνια του 5ου φεστιβάλ γεύσεις και όψεις που διοργανώνει η Π.Ε. Αργολίδας σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Αργολίδας και τον Δήμο Ερμιονίδας στο Πορτοχέλι. Την κορδέλα των εγκαινίων μετά το πέρας του αγιασμού έκοψαν ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Τάσσος Χειβιδόπουλος μαζί με τον αντιπρόεδρο του Επιμελητηρίου Αργολίδας Κώστα Γκαργκάσουλα και τον Δήμαρχο Ερμιονίδας Δημήτρη Σφυρή, παρουσία της Θεματικής Αντιπεριφερειάρχη Ελένης Παναγιωτοπούλου, των Περιφερειακών Συμβούλων Βασίλη Σιδέρη και Τάσου Τζανή, Δημοτικών Σύμβουλων του Δήμου Ερμιονίδας και αρκετού κόσμου.


Ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια τόσο από την μεριά των εκθετών όσο και από την μεριά του κόσμου που επισκέφτηκε την έκθεση έλαβε η διοργάνωση εξαιτίας της αντικατάστασης των συνηθισμένων περιπτέρων με κάλυμμα τέντας από αντίστοιχα ξύλινα που εναρμονίζονται καλύτερα με τον περιβάλλοντα χώρο και ταιριάζουν με τον ποιοτικό τουρισμό του Πορτοχελίου. Ταυτοχρόνως πρόσθετη αξία προέκυψε από την πλαισίωση των εγκαινίων από μία μοναδική συναυλία του πολλά υποσχόμενου νεανικού μουσικού σχήματος Fορμιξ που έγινε πόλος έλξης επισκεπτών της έκθεσης και διασκέδασε τους παρευρισκόμενους.
Οι επισκέπτες της έκθεσης που θα διαρκέσει έως την Κυριακή 13 Αυγούστου έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν δοκιμάζοντας, τα τοπικά προϊόντα 35 καταξιωμένων παραγωγών της Αργολίδας καθημερινά από τις 18.00 έως τις 23.00 με ελεύθερη είσοδο.