eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017

Η Αγγελική Λούμη – Γιαννικοπούλου:''Ο Δήμαρχος Ερμιονίδας Δημήτρης Σφυρής για μια ακόμη φορά ψεύδεται, συκοφαντεί και διαστρεβλώνει την πραγματικότητα. ''

Η Αγγελική Λούμη – Γιαννικοπούλου απαντά με βίντεο και εκτοξεύει σκληρές πολιτικές εκφράσεις με πολλά υπονοούμενα προς τον Δήμαρχο Ερμιονίδας Δημήτρη Σφυρή... :
  • Σταμάτα να με συκοφαντείς λέγοντας συνεχώς ψέματα γιατί έχω αλλεργία στο ψέμα και την επόμενη φορά μπορεί να αντιδράσω απρόβλεπτα.

Ο Δήμος Ερμιονίδας προμηθεύεται καύσιμα με έρανο, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Δημάρχου

Ο Δήμαρχος Ερμιονίδας Δημήτρης Σφυρής για μια ακόμη φορά, κατά την προσφιλή του συνήθεια, ψεύδεται, συκοφαντεί και διαστρεβλώνει την  πραγματικότητα. 
Με ανάρτησή του στο facebook, αναφέρεται σε ερώτηση εκτός ημερησίας διάταξης που έθεσα, σχετικά με την προμήθεια καυσίμων του Δήμου Ερμιονίδας, στο Δημοτικό Συμβούλιο της 17ης Φεβρουαρίου 2017.
Δυστυχώς για αυτόν, υπάρχει αδιάψευστος μάρτυρας το
video της συζήτησης το οποίο τον εκθέτει ανεπανόρθωτα.

Η αλήθεια είναι ότι ουδέποτε ετέθη θέμα αποκομιδής των απορριμμάτων του Δήμου Ερμιονίδας στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Έχοντας διαπιστώσει, ότι από τα μέσα Ιανουαρίου έχουν εξαντληθεί οι ποσότητες καυσίμων που προμηθεύονταν ο Δήμος Ερμιονίδας από τον ανάδοχο κ. Πουλή στον οποίο είχαν γίνει οι δύο τελευταίες απευθείας αναθέσεις αξίας 40.000 € συν Φ.Π.Α., έθεσα το εύλογο ερώτημα "Από πού προμηθεύεται σήμερα καύσιμα ο Δήμος;" με σκοπό να ενημερωθώ, όπως είμαι υποχρεωμένη να κάνω αφού είμαι Δημοτική Σύμβουλος.

Έλαβα από τον Αντιδήμαρχο Αντωνόπουλο Ιωάννη την ψευδή απάντηση ότι σήμερα ο Δήμος προμηθεύεται καύσιμα από τον κ. Πουλή, κάτι το οποίο δεν ισχύει.

Έχω γίνει μάρτυρας (με αποδείξεις), απορριμματοφόρου που έχει μείνει στη περιοχή  "Δάρδιζα" από καύσιμα.

Υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία τροφοδοσίας των οχημάτων του Δήμου με μπιντονάκια, στις αποθήκες του Δήμου στην Αυλώνα.

Διαβεβαιώνετε αυτή την περίοδο, τον πρατηριούχο από τον οποίο προμηθεύεται ο Δήμος καύσιμα, να κρατάει τις αποδείξεις και θα πληρωθεί μόλις υπογράψετε σύμβαση μαζί του.

Οι Δημοτικοί υπάλληλοι καθαριότητας δεν έχουν αντιμετωπίσει ποτέ ξανά παρόμοιες συνθήκες εργασίας.

Είναι γεγονός ότι ο Δήμαρχος Ερμιονίδας με τους ολέθριους χειρισμούς και τα τραγικά του λάθη, χάλασε μία υγιή συνεργασία χρόνων του Δήμου Ερμιονίδας με τον κ. Σουλιώτη, ο οποίος μέχρι πέρυσι προμήθευε τον Δήμο καύσιμα, κατόπιν νόμιμης συμμετοχής του, στους διαγωνισμούς καυσίμων.

Έτσι λοιπόν, εδώ και ένα μήνα ο Δήμος ξέμεινε από καύσιμα και δεν είναι μόνο η  κίνηση των απορριμματοφόρων προβληματική.

Είναι η κίνηση του καλαθοφόρου οχήματος, του αυτοκινήτου "Βοήθεια στο Σπίτι", των οχημάτων που μεταφέρουν εργάτες καθαριότητας αλλά και η προμήθεια με καύσιμα όλων των σχολικών μονάδων, των παιδικών σταθμών και των καταστημάτων του Δήμου.


Με τους χειρισμούς του ο Δήμαρχος, έχει θέσει σε κίνδυνο την ασφαλή λειτουργία του Δήμου.
 

Εξάλλου με την χθεσινή του ανάρτηση, ο ίδιος παραδέχεται ότι ο Δήμος ξέμεινε από καύσιμα και ότι τα οχήματα κινούνται κάνοντας ΕΡΑΝΟ, στον οποίο συνδράμουν Δημοτικοί Σύμβουλοι. Εδώ λοιπόν τα έφτασε τα πράγματα!

Ποιος είναι λοιπόν ο εχθρός της Δημόσιας Υγείας και του Περιβάλλοντος;


Εγώ ή αυτός που μας οδήγησε στο σημερινό αδιέξοδο;

κ. Σφυρή, σε βοήθησα να εκλεγείς Δήμαρχος…….

κ. Σφυρή, σε βοήθησα να καθαρίσουμε την Ερμιονίδα από τα σκουπίδια πληρώνοντας από την τσέπη μου (με αποδείξεις) εργάτες, οι οποίοι είναι ζωντανοί και το μαρτυρούν……
Ή μήπως το ξέχασες και αυτό;

κ. Σφυρή, δεν μπορώ να σε αφήσω σήμερα να γεμίσεις την Ερμιονίδα με σκουπίδια!


Σε προκαλώ να δημοσιοποιήσεις με αποδείξεις τα ονόματα των Δημοτικών  Συμβούλων και τα ποσά που έχει καταθέσει ο καθένας, για να συμμετάσχω και εγώ όπως και όποιος άλλος Δημοτικός Σύμβουλος ή Δημότης θελήσει, στον ΕΡΑΝΟ που κάνεις για να έχει καύσιμα ο Δήμος.


Μετά το φιάσκο με τα Κ.Δ.Α.Π., αδυνατείς να κάνεις και το αυτονόητο!


Την ομαλή και νόμιμη τροφοδοσία του Δήμου με καύσιμα!
Σταμάτα επιτέλους να ασχολείσαι με το
facebook, μιας και είσαι ο μοναδικός Δήμαρχος στην Ελλάδα που το κάνει.

Ασχολήσου με τον Δήμο και τα καυτά προβλήματα των Δημοτών και της Ερμιονίδας.

Πάρε και το video (https://www.youtube.com/watch?v=6CKDYBuu5ho) της συνεδρίασης της 17ης Φεβρουαρίου 2017, με την αλήθεια που σε εκθέτει για μια ακόμα φορά ανεπανόρθωτα.
 


Στα παιδιά μου διδάσκω την αλήθεια, ώστε να γίνουν άξιοι άνθρωποι, διότι δεν είμαι   επαγγελματίας πολιτικός, ούτε ζω από αυτό λαμβάνοντας μισθούς.

Γι’ αυτό μπορώ και κοιμάμαι τα βράδια με την συνείδηση μου καθαρή, χωρίς να υποφέρω από αϋπνίες.


Σταμάτα να με συκοφαντείς λέγοντας συνεχώς ψέματα γιατί έχω αλλεργία στο ψέμα και την επόμενη φορά μπορεί να αντιδράσω απρόβλεπτα.







Λούμη – Γιαννικοπούλου Αγγελική

Ανεξάρτητη Δημοτική

 Σύμβουλος Ερμιονίδας