eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

Καράτε….σόου στο Κρανίδι!

Ρεπορτάζ για το "Εικονοσκόπιο": Μίλτος Ιωαννίδης.


Μαγικές στιγμές από τον συναρπαστικό κόσμο των πολεμικών τεχνών και του Καράτε αναμένεται να χαρίσουν στους μαθητές του Αθλητικού Κέντρου «Άδωνις» αλλά και στους λάτρεις του συγκεκριμένου αθλήματος, οι αθλητές και ο προπονητής της Εθνικής Ομάδας Καράτε οι οποίοι και θα κάνουν μια εντυπωσιακή επίδειξη των ικανοτήτων τους την προσεχή Κυριακή 12 Φεβρουαρίου στις 17.30 στις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Κέντρου «Άδωνις» στο Κρανίδι!
Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι συνολικά 4 αθλητές αναμένεται να  εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στην…πατρίδα του Καράτε Ιαπωνία- και συγκεκριμένα στην Ολυμπιάδα του Τόκιο το 2020- μιας και, ας μην ξεχνάμε ότι, πρόκειται για σπουδαίους «καρατέκα» οι οποίοι έχουν κατακτήσει νίκες,  διακρίσεις και μετάλλια σε εγχώριο, Βαλκανικό, Ευρωπαϊκό και Παγκόσμιο επίπεδο!

Ο υπεύθυνος  του Αθλητικού Κέντρου "Άδωνις" κ. Παντελής Φοίβας, αναφερόμενος στην επικείμενη μεγάλη αθλητική διοργάνωση της Κυριακής,  τόνισε αρχικά στο «Εικονοσκόπιο» ότι νιώθει «χαρά και ικανοποίηση που μεγάλοι αθλητές και μελλοντικοί…Ολυμπιονίκες  θα τιμήσουν με την παρουσία τους την περιοχή μας» και στη συνέχεια πρόσθεσε ότι  

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΦΟΙΒΑΣ
«αυτό αποτελεί δείγμα της καλής δουλειάς που γίνεται στο τμήμα  Καράτε του αθλητικού μας κέντρου και παράλληλα αποτελεί και κίνητρο στους 20 μαθητές μας, που μαθαίνουν τα μυστικά του αθλήματος από την εκπαιδεύτρια Άντυ Σενή , να προπονηθούν ακόμα πιο σκληρά ώστε- γιατί όχι;- να φτάσουν στο ίδιο επίπεδο και να καμαρώσουμε στο μέλλον παιδιά από την επαρχία μας, να στελεχώσουν την Εθνική μας Ομάδα τιμώντας το Εθνόσημο". 
Τέλος ο κ. Φοίβας απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση και στους λάτρεις των πολεμικών τεχνών σε όλη την Ερμιονίδα, να προσέλθουν το απόγευμα της Κυριακής στις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Κέντρου «Άδωνις» στο Κρανίδι, προκειμένου να απολαύσουν μια ώρα επίδειξης από τους Διεθνείς Καρατέκα οι οποίοι και φιγουράρουν στην περίοπτη θέση των καλύτερων στην Ευρώπη!

* Η είσοδος θα είναι ελεύθερη. 

**Περισσότερες πληροφορίες:  2754022020