eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017

Επιμελητήριο Αργολίδας:Δημιουργία Business Portal για τις επιχειρήσεις της Ερμιονίδας (video)


Το Επιμελητήριο Αργολίδας, στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών που λαμβάνει
για τη στήριξη των επιχειρήσεων της περιοχής, σχεδιάζει τη δημιουργία ενός Business Portal, το οποίο θα δώσει μια νέα ώθηση σε επιχειρηματικές συνεργασίες μεταξύ των επιχειρήσεων της Ερμιονίδας, αλλά και με επιχειρήσεις του εξωτερικού.


Το Ermionida Business Portal θα αποτελέσει έναν πλήρη ηλεκτρονικό Επιχειρηματικό Οδηγό για τις επιχειρήσεις της Ερμιονίδας, αρχικά, οι οποίες θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν δωρεάν εγγραφή και να δημιουργήσουν την εταιρική τους σελίδα-παρουσίαση στον Οδηγό, αφού συμπληρώσουν όλα τα απαραίτητα στοιχεία σχετικά με τη δραστηριότητά τους καθώς και τους τρόπους επικοινωνίας.
Στόχος αυτής της πρωτοβουλίας είναι:

• H ανάπτυξη της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων 

• Η αύξηση της εξαγωγικότητας των προϊόντων τους

• Η μεγιστοποίηση των πωλήσεών τους

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδαςκ. Φώτης Δαμούλος, ανέφερε ότι «στο πλαίσιο της προσπάθειάς μας να αναβαθμίσουμε τις προσφερόμενες υπηρεσίες προς όφελος των πολιτών αλλά και του επιχειρηματικού κόσμου στο σύνολο, σας καλούμε να συμμετέχετε στην πρωτοβουλία αυτή για την καλύτερη προβολή των επιχειρήσεών σας και την αποδοτικότερη εξυπηρέτηση των δημοτών ή των επισκεπτών του Δήμου σας. Είναι πλέον κοινή παραδοχή ότι το ψηφιακό επιχειρείν και οι ψηφιακές τεχνολογίες αποτελούν το νέο μοντέλο για την επανεκκίνηση της οικονομίας, στο οποίο αξίζει να συμμετέχουμε».
Στη συνέχεια, υπάρχει η πρόβλεψη ο Επιχειρηματικός Οδηγός να εξελιχθεί σε μια Ηλεκτρονική Αγορά Προϊόντων (e-shop), όπου οι επιχειρήσεις θα έχουν τη δυνατότητα να πωλούν ηλεκτρονικά, μέσω της πλατφόρμας, τα προϊόντα τους.
Για να εγγραφείτε στον Ηλεκτρονικό Οδηγό θα πρέπει να συμπληρώσετε τη φόρμα συμμετοχής που βρίσκεται στον παρακάτω σύνδεσμο (https://www.ermionida-business-portal.gr/) είτε να μπείτε στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου: https://www.arcci.gr/ 
Η συμμετοχή σας στην προσπάθεια αυτή θα συμβάλει στη δημιουργία μιας πλήρους και σύγχρονης εικόνας της επαγγελματικής ζωής και των δυνατοτήτων της περιοχής, ενώ ταυτόχρονα θα προβάλει την επιχείρησή σας, χωρίς να απαιτείται κανένα απολύτως κόστος από εσάς.