eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΡΟΣΙΛΗΣ - ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ 9-10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017



Αγαπητοί συνάδελφοι,

Θεωρώ ότι το Επιμελητήριο μπορεί να αποτελέσει αναντικατάστατο εργαλείο για την ανάπτυξη και την κερδοφορία των επιχειρήσεων μας.

Σε μία περίοδο, που οι οικονομικές και επιχειρηματικές συνθήκες στην χώρα μας, χειροτερεύουν καθημερινά, καλούμαστε να αντισταθούμε στην μιζέρια και την απόγνωση και να ορθώσουμε το ανάστημα μας απέναντί τους.


Όντας επιχειρηματίες, έχουμε συνηθίσει να αντιμετωπίζουμε τις «κακοτοπιές», και γι’ αυτό θεωρώ ότι με την κατάλληλη διαχείριση και το σωστό mindset, θα μπορέσουμε να δούμε καλύτερες ημέρες.

Το Επιμελητήριο σε αυτή μας την προσπάθεια, πρέπει να είναι αρωγός, και να μας παρέχει τα κατάλληλα εφόδια, ώστε να επεκτείνουμε τις δεξιότητες μας και να αναπτύξουμε την απαραίτητη εξωστρέφεια.

Για να επιτελέσει σωστά τον ρόλο του, πρέπει να διοικείται από ανθρώπους ικανούς, με άριστη γνώση της αγοράς, κέφι για δουλειά και φυσικά διοικητικές ικανότητες.

Γι’ αυτόν τον λόγο, θέτω υποψηφιότητα για το Εμπορικό τμήμα του Επιμελητηρίου, με τον συνδυασμό «Αναπτυξιακή Δύναμη» του Θοδωρή Βασιλόπουλου και ζητώ την στήριξη σας στις επικείμενες εκλογές, που θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου στην Ερμιονίδα (1ο Δημ. Σχολείο Κρανιδίου) και την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου στο Άργος (κτίριο Επιμελητηρίου).

Σας ευχαριστώ και υπόσχομαι να σταθώ αντάξιος των προσδοκιών σας.


Με εκτίμηση

Χρήστος A. Προσίλης
Υποψήφιος Εμπορικού
Τμήματος