eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Σάββατο 29 Ιουλίου 2017

ΤΑΣΟΣ ΛΑΜΠΡΟΥ:Η ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΝΑΒΑΛΟΥ ΣΤΗΝ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ




Κύριε Πρόεδρε
 Σας ζητώ σε επόμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Ερμιονίδας να εντάξετε σε θέμα της ημερήσιας διάταξης αίτημα για την επέκταση του δικτύου Ανάβαλου στην Ερμιονίδα.
Πιστεύω μετά από τρία χρόνια, από την έναρξη της παρούσης δημοτική περιόδου , να έρθει προς ενημέρωση συζήτηση και λήψη απόφασης το έργο που σχετίζεται με την επέκταση των νερών του Ανάβαλου στην Ερμιονίδα. Οι δημοτικοί σύμβουλοι αλλά και ευρύτερα η τοπική μας κοινωνία απαιτείται να ενημερωθεί για το τι προβλέπει η μελέτη του έργου της επέκταση του δικτύου , η οποία ολοκληρώθηκε τον Οκτώβριο του 2014 και να δούμε την προοπτική της χρηματοδότησης , κατασκευής και ολοκλήρωσης του έργου.

Χρειάζεται το κορυφαίο συλλογικό όργανο του Δήμου Ερμιονίδος να ενημερωθεί και να διεκδικήσει την εκτέλεση του έργου – την επέκταση του δικτύου και στην Ερμιονίδα.
Επί του συγκεκριμένου θέματος οι βουλευτές του νομού μας με επίκαιρες ερωτήσεις και έκδοση δελτίων τύπου διεκδικούν από την πλευρά τους την κατασκευή και ολοκλήρωση του έργου (σας καταθέτω αντίγραφα δημοσιευμάτων με το θέμα ) στην Ερμιονίδα.    
Επίσης πρόσφατα το θέμα της επέκτασης του δικτύου των νερών Ανάβαλου στην Ερμιονίδα απασχόλησε και το περιφερειακό συμβούλιο της Πελοποννήσου , όταν συζητήθηκε το θέμα «της έγκρισης περιβαλλοντικών όρων για την υλοποίηση μεγάλων αναπτυξιακών ιδιωτικών έργων στην Ερμιονίδα».
Επειδή όπως σας έχω επισημάνει και άλλες φορές το δημοτικό συμβούλιο είναι το κορυφαίο πολιτικό συλλογικό όργανο του Δήμου , στον σχεδιασμό και χάραξη πολιτικής για τον Δήμο μας , ένα τόσο σοβαρό θέμα , της διεκδίκησης , της εκτέλεσης του έργου, «της επέκτασης του δικτύου Ανάβαλου στην Ερμιονίδα» άμεσα πρέπει να συζητηθεί στο δημοτικό μας συμβούλιο , για ενημέρωση και λήψη απόφασης. 
Κύριε Πρόεδρε
Αυτονόητο είναι στην συνεδρίαση του δημοτικού μας συμβουλίου απαιτείται να προσκληθούν, να συμμετέχουν οι Βουλευτές του νομού  μας , οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της Π.Ε Αργολίδας , εκπρόσωποι της κεντρικής διοίκησης , στελέχη της διεύθυνσης υδάτων της αποκεντρωμένης διοίκησης.
Χρειάζεται  να πάρουμε πρωτοβουλίες,  να αναλάβουν και να αναλάβουμε όλοι τις ευθύνες που μας αναλογούν.
Δεν πρέπει να αποδεχόμαστε μοιρολατρικά την μοίρα μας. Κάποτε δεν υπήρχε μελέτη τώρα υπάρχει ολοκληρώθηκε το 2014. Σήμερα διεκδικούμε το έργο εφόσον υπάρχει ολοκληρωμένη μελέτη.
Αναμένω τις ενέργειες σου και είμαι στην διάθεση σου για ότι με χρειαστείς.
Είναι πολύ σημαντικό το θέμα «της επέκτασης του δικτύου του Ανάβαλου στην Ερμιονίδα» να απασχολήσει για πρώτη φορά το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Ερμιονίδας. 


Για τη Δημοτική Παράταξη
«Προοδευτική Συμμαχία Ερμιονίδας»
Ο επικεφαλής
Τάσος Γ. Λάμπρου
Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ερμιονίδας