eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017

Λάμπρου Τάσος: Δήμαρχε Σφυρή, είναι αρκετό το ποσό των 5€ ανά τετράμηνο για τα πάγια τέλη λειτουργίας των βιολογικών καθαρισμών του Δήμου Ερμιονίδας



Λάμπρου Τάσος: Δήμαρχε Σφυρή, είναι αρκετό το ποσό των 5€ ανά τετράμηνο για τα πάγια τέλη λειτουργίας των βιολογικών καθαρισμών του Δήμου Ερμιονίδας

Αγαπητοί συνδημότισσες και συνδημότες,
Την προσπάθειά μας να συζητηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο και να ληφθεί απόφαση για το θέμα των τελών σύνδεσης και αποχέτευσης στους βιολογικούς του Δήμου Ερμιονίδας, ο Δήμαρχος Ερμιονίδας κ. Δημήτρης Σφυρής, φοβούμενος ότι θα επικρατήσει η δική μας πρόταση τιμολογιακής πολιτικής, δηλαδή το πάγιο τέλος χρήσης αποχέτευσης ανά τετράμηνο από τα 15€, που έχει επιβάλει η ΔΕΥΑΕΡ στην Ερμιόνη και στην Κοιλάδα δίχως μελέτη, στα 5€ και το πάγιο τέλος σύνδεσης αποχέτευσης από τα 180€ στα 50€, πέταξε το θέμα στις καλένδες και αρνήθηκε περίεργα και πεισματικά την ψηφοφορία και την λήψη απόφασης επί του θέματος.

Επειδή εμείς δεν θα σταθούμε στο ρητό «Δήμαρχος είναι ό,τι θέλει κάνει και ό,τι θέλει χρεώνει στην σημερινή οικονομική κρίση που μαστίζει τους Δημότες μας, αψηφώντας την ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση του Τοπικού Συμβουλίου Κοιλάδας»,
θα τον προκαλέσουμε να μας φέρει τα παραστατικά και τις μελέτες, έτσι ώστε να δικαιολογήσει αυτά τα χαράτσια που πεισματικά αρνείται να διορθώσει.

Διαβάζοντας το δημοσίευμα του Αντιπροέδρου της ΔΕΥΑΕΡ κ. Π. Αποστόλου, διαπιστώσαμε ότι η εικόνα που προσπαθεί να μας προβάλει δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.
Και ζητάμε  κ. Δήμαρχε,
Να μας δώσεις τις συμβάσεις εργασίας για την λειτουργία των βιολογικών που έχει συνάψει η ΔΕΥΑΕΡ  με τον ιδιώτη εργολάβο.

Και να μας προσκομίσεις τις υποχρεώσεις και τα δικαιώματα  της ΔΕΥΑΕΡ και του εργολάβου  ιδιώτη που έχει την ευθύνη της λειτουργίας των βιολογικών.
Έτσι θα δούμε το συνολικό κόστος λειτουργίας όλων των βιολογικών της Ερμιονίδας και μέσα από αυτή την μελέτη κ. Δήμαρχε, θα δεις ότι θα προκύψουν και το πάγιο τέλος σύνδεσης και το πάγιο τέλος χρήσης της αποχέτευσης.
Δηλαδή από τα 15€ στα 5€ πάγιο χρήσης αποχέτευσης ανά τετράμηνο.
Κύριε Δήμαρχε, δεν θέλετε να καταλάβετε ότι ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΕΡ παραπαίει όταν μας καταμετρεί τα αντλιοστάσια, τις αντλίες, τις γεννήτριες, τις παροχές ΔΕΗ κ.λ.π. του βιολογικού της Ερμιόνης, όταν στην Κοιλάδα έχουμε τα λιγότερα από τα μισά από αυτά και εσύ Δήμαρχε τους χαρατσώνεις όλους με τα ίδια πάγια τέλη των 15€ ανά τετράμηνο!!!!!
Κατάλαβέ το καλά Δήμαρχε, με τις δικές μας εκτιμήσεις, όπως σου το έχουμε επισημάνει πολλές φορές, ΠΡΕΠΕΙ αυτό το χαράτσι των 15€ πάγιο τέλος που έχεις επιβάλει στην Ερμιόνη και στην Κοιλάδα να ανέρχεται στα 5€ ΠΑΝΤΟΥ, όπως ισχύει τώρα στο Κρανίδι.
Δήμαρχε Σφυρή, είναι αρκετό το ποσό των 5€ ανά τετράμηνο για τα πάγια τέλη λειτουργίας των βιολογικών καθαρισμών του Δήμου Ερμιονίδας και προσιτό στους Δημότες για να μπορούν να το πληρώσουν στην παρούσα οικονομική συγκυρία.
Για τη Δημοτική Παράταξη
«Προοδευτική Συμμαχία Ερμιονίδας»
Ο επικεφαλής
Τάσος Γ. Λάμπρου
Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ερμιονίδας