eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ Α.Ο. ΠΟΡΤΟΧΕΛΙΑΚΟΥ : ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ , ΠΑΙΚΤΩΝ ΚΑΙ "ΦΟΥΣΚΩΤΩΝ" ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ Α.Ο. ΚΙΟΥ



Το Δ.Σ. του Α.Ο. Πορτοχελιακού καταδικάζει  τα όσα διαδραματίστηκαν από πλευράς του Α.Ο. Κίου στο σημερινό τελευταίο μεταξύ μας παιχνίδι για την Α2.
Με μεγάλη μας θλίψη διαπιστώσαμε πως η φιλοξενούμενη ομάδα καλλιεργούσε καθ' όλη την διάρκεια της βδομάδας κλίμα έντασης, κάτι που διαπιστώθηκε από την πρώτη στιγμή της άφιξης του Α.Ο. Κίου στο γήπεδο του Πορτοχελίου. Αυτό διότι η αποστολή της ομάδας συνοδευόταν από "φουσκωτούς" οπαδούς, οι οποίοι και μετά το γκολ που πέτυχε η ομάδα μας και την διακοπή του αγώνα, έβριζαν τους παράγοντες και τους παίκτες του Πορτοχελιακού. Επίσης προκάλεσαν υλικές ζημιές στο γήπεδο, σπάζοντας την πόρτα εισόδου προσπαθώντας να εισβάλουν στον χώρο των αποδυτηρίων και να επιτεθούν στους παρευρισκόμενους.
Ευτυχώς σ αυτό το σημείο παρενέβη η αστυνομία αποσοβώντας τα χειρότερα. Στη συνέχεια όμως η ένταση μεταφέρθηκε στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου, όπου και οι "φουσκωτοί" φίλοι της φιλοξενούμενης ομάδας επιτέθηκαν με κλαριά δέντρων και μαδέρια και τραυμάτισαν μικρούς σε ηλικία φίλους του Πορτοχελιακού.
Επίσης καταδικάζουμε την συμπεριφορά των διοικούντων του Α.Ο. Κίου και των παικτών του, καθώς η εν γένη συμπεριφορά τους συνεχώς "έριχνε λάδι στη φωτιά" προκαλώντας φιλάθλους, παίκτες και διαιτητές-παρατηρητές βρίζοντάς τους χυδαία σε πολλές περιπτώσεις.
Ακόμα καταδικάζουμε την επίθεση στην διαιτητική τριάδα από τους παίκτες, προπονητές και παράγοντες μετά την επίτευξη του "δήθεν offside γκολ" απ' την ομάδα μας.
Τέλος θέλουμε να εκφράσουμε την πάγια θέση μας, πως τα παιχνίδια πρέπει να "παίζονται" εντός των τεσσάρων γραμμών και όχι εκτός αυτών όπως έγινε στο σημερινό παιχνίδι με υπαιτιότητα της φιλοξενούμενης ομάδας. Κρίμα να γίνονται τέτοια έκτροπα στα γήπεδα το 2017 και τα παιδιά-αθλητές να μην ευχαριστιούνται το παιχνίδι, αλλά να βλέπουν "φουσκωτούς" σε ερασιτεχνικά γήπεδα.
Μακριά από μας αυτά τα έκτροπα κύριοι.

Με τιμή,
το Δ.Σ. του Α.Ο. Πορτοχελιακού