eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017

ΛΥΘΗΚΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΩΝ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΔΙΑΦΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΑΦΗ ΣΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΤΗΣ ΕΡΜΙΟΝΗΣ.

ΑΠΟ 15€ στα 3€
Η διαφορά τιμής πώλησης νερού στα σκάφη, που κληρονομήσαμε απο τους προηγούμενους,λύθηκε προσφέροντας ισότιμη αντιμετώπιση στα δύο λιμανια της Ερμιόνης.Για πολλά χρόνια η τιμή νερού στο λιμάνι της Ερμιόνης ήταν 3€ m3 και στα Μανδράκια 15€ m3. Η πολιτική της Δημοτικής Αρχής να συμβάλλει στην τουριατική ανάπτυξη του τόπου και η εφαρμογή της Κοινωνικής Δικαιοσύνης υλοποιήθηκαν για μία ακόμη φορά. 

Σε σύσκεψη με επικεφαλής τον Δήμαρχο Δημήτρη Σφυρή, τον πρόεδρο της ΔΚ Ερμιόνης τους τοπικούς κοινοτικούς συμβούλους, τον πρόεδρο και αντιπρόεδρο της ΔΕΥΑΕΡ,τον πρόεδρο του ΔΛΤαμείου, Δημοτικούς Συμβούλους της Ενότητας Ερμιόνης και τον Αντιδήμαρχο Ερμιόνης κ. Γιώργο Μπουρίκα συζητήθηκε και λύθηκε άμεσα το μεγάλο προβλημα της πώλησης νερού με διαφορα τιμής 12€. με ενιαία τιμή των 3€. 


Η σύγκληση αυτής της επιτροπής της συμπολίτευσης κατα τόπους,αποτελεί την εφαρμογή κι έλεγχο του προγράμματος του Δήμου καθώς και της διοίκησης, τόνισε ο Δήμαρχος και συνέχισε λέγοντας: εάν θελουμε να ενεργοποιήσουμε και να συναποφασιζουν όλες οι εμπλεκόμενες επιχειρήσεις και Νομικά προσωπα του Δήμου, τα προβλήματα που κληρονομήσαμε θα λυθούν, όπως έχουν λυθεί τα περισσότερα μέχρι σήμερα. 


Στόχος μας είναι η υλοποίηση του προγραμματός μας κι αυτο θα κάνουμε. Μην ασχολείστε με την μικροπολιτική των άλλων. Οι άλλοι στα δυόμισυ χρόνια δεν έχουν καταθέσει ούτε μια πρόταση. Οι δημότες θέλουν έργα. Καθημερινά αποδεικνύουμε ότι είμαστε ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ των έργων κι όχι των λόγων και των ΘΑ.....

Σήμερα αποδεικνύεται ότι τα προβλήματα λύνονται και ωφελείται η τοπική κοινωνια. Δώσαμε νερό και στα Μανδράκια και σύντομα θα τοποθετηθούν και ηλεκτρο-υδρομετρητές σύγχρονης τεχνολογίας.