eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017

ΤΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΙΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ


Αποκρύπτωντας εσκεμμένα τις τεράστιες ευθύνες του για το χάσιμο του έργου «Ολοκλήρωση αποχετευτικού δικτύου Κρανιδίου» (Πορτοχελίου και Κοιλάδας) ο Δήμαρχος Ερμιονίδας ξιφουλκεί κατά της ΝΕΔΥΠΕΡ με σχόλιο του στο facebook, σε ανάρτηση της δημόσιας ομάδας «Ιχνηλάτες Ερμιονίδας», γιατί ζητήσαμε την μελέτη με την οποία αποφασίστηκε η τιμολογιακή πολιτική για την αποχέτευση της Κοιλάδας.



Κρίμα που δεν λέει την αλήθεια ο Δήμαρχος. Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά.!!



Δεν μας δόθηκε ποτέ η τεχνικο-οκονομική μελέτη σχετικά με την τιμολογιακή πολιτική για την αποχέτευση της Κοιλάδας.Όταν όμως είδαμε τον Πρόεδρο της Κοιλάδας να χειροκροτεί στο Δημοτικό Συμβούλιο για τα παιδιά της ΔΕΥΑΕΡ και για το έργο, όλοι πιστέψαμε ότι το Τοπικό Συμβούλιο ήταν σύμφωνο. Αλλά ούτε αυτούς δεν είχαν ενημερώσει!!! Τους παραπλάνησαν και αυτούς!! Άλλωστε η απόφαση της Τ.Κ.Κοιλάδας της 9ης Μαΐου 2017 το δείχνει αναμφισβήτητα.



Φέρτε λοιπόν τα απαραίτητα στοιχεία γιατί αν δεν το γνωρίζετε η ΔΕΥΑΕΡ είναι μια κοινωφελής επιχείρηση και πρέπει να παρέχει τις υπηρεσίες της ανταποδοτικά. Προς όφελος του δημότη και του καταναλωτή .!! Ασκείστε λοιπόν χρηστή διοίκηση και μην αγνοείτε τους νόμους που διέπουν τη λειτουργία της.



Τάσος Τόκας



Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Ερμιονίδας



Επικεφαλής της  ΝΕΔΥΠΕΡ



 



 



Τάσος Τόκας



 



Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Ερμιονίδας



 



Επικεφαλής της ΝΕΔΥΠΕΡ