eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017

ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΟΥΜΗΣ ΠΡΟΣ ΜΑΝΩΛΗ ΤΡΙΓΚΑΚΗ:Πρόσεχε Τριγκάκη!!! Άλλαξε συμβουλάτορες!!!



ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΟΥΜΗΣ ΠΡΟΣ ΜΑΝΩΛΗ ΤΡΙΓΚΑΚΗ
''Την επόμενη φορά θα σου απαντήσω προφορικά από κοντά, στην παραλία του Πορτοχελίου, μπροστά στους Πορτοχελιώτες, όπως έχω μάθει να κάνω όταν κάποιος με προσβάλει...''


Μανώλη Τριγκάκη,

είσαι ο τελευταίος σε αυτό το χωριό που θα μιλήσει για ήθος και αυτό το γνωρίζει όλη η Ερμιονίδα.


Άργησες βέβαια να μου απαντήσεις, γιατί εφόσον είχες άγνοια για το θέμα, ζήτησες την βοήθεια των συμβουλατόρων σου, οι οποίοι σε πληροφόρησαν λάθος και σε εξέθεσαν.

Πρόσεχε Τριγκάκη!!!

Άλλαξε συμβουλάτορες!!!

Με αυτή σου την επιστολή, το μόνο που κατάφερες είναι να εκνευρίσεις όλο αυτόν τον κόσμο που έχει ασχοληθεί με το γήπεδο του Πορτοχελίου και την ομάδα του Πορτοχελιακού, όλα αυτά τα χρόνια, από την ίδρυσή του μέχρι σήμερα.

Ευτυχώς για μένα και δυστυχώς για σένα, τηρούνται επίσημα πρακτικά με ημερομηνίες και ονόματα.

Δεν ισχυρίστηκα ποτέ πως το γήπεδο μου ανήκει. Βεβαίως και είναι περιουσιακό στοιχείο του Δήμου.

Πρέπει να σε πληροφορήσω όμως Τριγκάκη, πως με την 177/2006  απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κρανιδίου, αποφασίστηκε ομόφωνα, στις 8/8/2006,  να παραχωρηθεί δωρεάν η χρήση του γηπέδου στον "Α.Ο. Πορτοχελιακός" για τουλάχιστον είκοσι (20) χρόνια, ώστε να προχωρήσει ο Σύλλογος στην υλοποίηση έργων με ίδια μέσα. 

Πάμε καταρχάς στην περίοδο 2007-2010 , που ήσουν από ότι θυμάμαι Πρόεδρος στο Πορτοχέλι δια αλληλογραφίας, γιατί τότε κινιόσουν μόνο μεταξύ Αθήνας και Κρήτης και το Πορτοχέλι το έβλεπες με τα κιάλια.

Τότε τοποθετήθηκε η περίφραξη του γηπέδου και έγιναν εργασίες στα αποδυτήρια και στον φωτισμό.

Αλλά από ποιους όμως;

 Έτσι για να μαθαίνεις λοιπόν (υπάρχουν πρακτικά, στο είπα), σύμφωνα με το πρακτικό 22/17-10-2011, η περίφραξη και οι στύλοι των φωτιστικών τοποθετήθηκαν από τους Χρήστο και Μαρίνο Λούμη. Τα αλουμίνια των αποδυτηρίων τα έκανε δωρεά ο Μαρίνος Λούμης. Τα φωτιστικά, οι ηλεκτρικές καλωδιώσεις και ο ηλεκτροπίνακας έγιναν δωρεά από τον Γιάννη Κωστάλλα. 

Οι πλάκες στον προαύλιο χώρο των αποδυτηρίων τοποθετήθηκαν με δωρεά του Παντελή Μπρούστα. Έγιναν επίσης μεγάλα έργα στο γήπεδο επί Διοικήσεων Ν. Λυκομήτρου, Βαγγέλη Ζαραφωνίτη και Ν.Καλλιάνου.

Εσύ και ο Σφυρής είπες πως εκτελέσατε αυτά τα έργα;

Τι κρίμα που για μία ακόμη φορά λες ψέματα.

Στη τωρινή θητεία σου ως Πρόεδρος του Πορτοχελίου δεν ασχολήθηκες καθόλου με τα προβλήματα του γηπέδου του Πορτοχελίου.



Σε πληροφορώ ότι έγιναν επί προεδρίας μου τα τελευταία 4 χρόνια μαζί με τον Λευτέρη Χάνο και τον Παύλο Στρίγγο, σημαντικά έργα βελτίωσης του γηπέδου στα οποία δεν θέλω να αναφερθώ.

Είναι άλλωστε γνωστά και επίκαιρα.

Εσύ έχεις πλήρη άγνοια αυτών των έργων.

Εάν ήθελα να αυτοπροβληθώ θα είχα αναφερθεί σε έργα που έχω κάνει δωρεάν στο Πορτοχέλι, επί θητείας σου και όχι μόνο.


Κάνοντας μια ευχάριστη αναδρομή στο παρελθόν, θα σε πληροφορήσω πως τα θεμέλια των αποδυτηρίων έπεσαν το 1972, μία Παρασκευή μεσημέρι, από τον Νούλη τον Κρέστα και το Νίκο τον Λούμη και Κυριακή τα αποδυτήρια ήταν έτοιμα.


Μάλιστα τον πρώτο αγώνα εκεί τον έδωσαν οι Σπέτσες, γιατί δεν είχε ιδρυθεί ο Πορτοχελιακός ακόμα. Ιδρύθηκε το 1974.

Έτσι για να μαθαίνεις Τριγκάκη!!!

Η ομάδα και το γήπεδο Τριγκάκη αγαπήθηκε από πολλούς Διοικούντες και εσύ δεν είσαι μέσα σε αυτούς. Τι να κάνουμε τώρα;


Μέσα σε αυτούς ήταν οι  Α. Βέργας, Ν. Ρόζος, Ν. Σουγλέρης, Ι. Χαρακόπουλος, Α. Κάγκας, Ν. Λούμης , Τ. Φωστίνης, Λ. Στεργίου, Αφοί Α. Πίλουρη, Κ. Φωστίνης, Τ. Πανούτσος, Θ. Ρετσίνας, Γ. Λουμουσιώτης, Π. Τσιαμούρης, Αφοί Π. Κυριαζή, Αφοί Ι. Ζαραφωνίτη, Σ. Ζαραφωνίτης, Γ. Δρούζας, Δ. Λαφιώτης, Ν. Αλεξάκης και άλλοι πολλοί,  τους οποίους ευχαριστούμε θερμά γι αυτό. 


Γι αυτό και τιμήθηκαν με ειδική πλακέτα επί προεδρίας μου, Τριγκάκη.


Γιατί ξέρω να αναγνωρίζω και να σέβομαι την προσφορά του καθένα.


Το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει σήμερα το γήπεδο είναι το ότι δεν έχει κερκίδες.


Για το λόγο αυτό ζητήσαμε από το Δήμο, πριν δυόμισι χρόνια, να τοποθετήσει κερκίδες στο γήπεδο. Και φυσικά δεν το έκανε ποτέ.


Μας έφερε την πρώτη χρόνια τις φορητές κερκίδες και μετά από δέκα μέρες τις πήρε.

Γιατί;

Γι αυτό κι εμείς απευθυνθήκαμε σαν Διοίκηση, στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και ειδικότερα στον κ. Τάσο Χειβιδόπουλο και στον κ. Βασίλη Σιδέρη, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν άμεσα.


Σε προκαλώ να μας επιδείξεις το έγγραφο - αίτημα που είχατε στείλει, σαν Δήμος Ερμιονίδας ή σαν Δημοτική Κοινότητα Πορτοχελίου στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, από την πρώτη μέρα της θητείας σας,  για την τοποθέτηση των κερκίδων στο γήπεδο Πορτοχελίου. 


Και αφού λοιπόν ανήκει το γήπεδο στον Δήμο, γιατί δεν έχετε κάνει κάτι για την ετήσια συντήρησή του; Έχει ανάγκες το γήπεδο.

Δεν το γνωρίζεις Τριγκάκη;


Ούτε τα χρήματα της συνδιοργάνωσης του τουρνουά του Πορτοχελιακού με τον Δήμο Ερμιονίδας δεν μας δώσατε πέρυσι το καλοκαίρι. Παρόλο που φέραμε στην Ερμιονίδα 1.500 αθλητές και συνοδούς σε δύο τριήμερα.


Το γνωρίζεις Τριγκάκη;

Πάμε τώρα και στο φωτογραφικό υλικό που αποδεικνύει τη φυσική σου παρουσία σε αγώνα ή εκδήλωση του Πορτοχελιακού.

 Που είναι Τριγκάκη; Για δείξ'το μας!!!

Γιατί η φωτογραφία που ανάρτησες είναι από την απονομή στο Βρεττάκειο Τρίαθλον 2016, που διοργανώνει κάθε χρόνο το νηπιαγωγείο Πορτοχελίου και η κ. Ματούλα Πήλουρη στο γήπεδο.


Πάλι μπερδεύτηκες Τριγκάκη;


Όσο για το θράσος σου Τριγκάκη, να αναφέρεσαι στην απουσία μου στην κατάθεση Στεφάνου  και τις Εθνικές Εορτές, μάθε πως εμένα δεν με ταΐζει ο Δήμος και πως η δουλειά μου δεν γνωρίζει από αργίες.

Αν δεν πάω στην δουλειά μου, κανένας δεν θα μου δώσει το μεροκάματο που θα χάσω. Παρολαυτά την κατάθεση Στεφάνου την έκαναν και θα την κάνουν  οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, κυρίως των ακαδημιών, γιατί εγώ Τριγκάκη δίνω την θέση μου στα παιδιά.

Σε πειράζει και αυτό; Εγώ την πατρίδα μου Τριγκάκη την υπηρέτησα από το ύψιστο πόστο του Ελληνικού Στρατού, εκεί που πάνε 300 και τελειώνουν 10.

Αλήθεια Τριγκάκη, πότε ήσουν ενεργό μέλος της Διοίκησης της ομάδας του Πορτοχελιακού; Γιατί εγώ παίζω μπάλα σε αυτή την ομάδα από τα 16 μου χρόνια και δεν σε θυμάμαι!!!

Και μάλιστα όσους ρώτησα από τους διοικούντες, για το αν ήσουν ενεργό μέλος της Διοίκησης, δεν σε θυμάται κανείς!!!

Κάτι που αποδεικνύεται από τα πρακτικά, όπου το όνομα Τριγκάκης Μανώλης δεν υπάρχει πουθενά.

Πάλι μπερδεύτηκες Τριγκάκη;

Καπηλεύομαι, όπως λες, την άνοδο της ομάδας;

Χωρίς Πρόεδρο και Διοίκηση, Τριγκάκη, πώς  συντηρείται και  ανεβαίνει η ομάδα κατηγορία κάθε χρόνο; Πως πληρώνονται τα έξοδα; Πώς πληρώνεται ο προπονητής, τα φαγητά, οι μετακινήσεις, η φυσιοθεραπεύτρια και το αθλητικό υλικό;

Μήπως πληρώνεις εσύ τα έξοδα και δεν το ξέρουμε ; Μήπως ο Δήμος;

Άσε εμένα, την Διοίκηση, τα Μέλη της ομάδας, την τσέπη μας και τους Χορηγούς μας να ξέρουμε πολύ καλά.

Και για να τελειώνουμε λοιπόν, σταμάτα να ασχολείσαι μαζί μου και με τα έργα μου και ασχολήσου με τα προβλήματα του Πορτοχελίου και με τα έργα που δεν κάνεις εσύ.


 Άλλωστε, ο Σ.Φ.Ι.Π. με επιστολή του και οι Δημότες του Πορτοχελίου με καθημερινές αναρτήσεις τους στο διαδίκτυο, σου έχουν  δώσει αρκετή δουλειά να κάνεις, αγανακτισμένοι για την εγκατάλειψη και την υποβάθμιση του Πορτοχελίου.


Είναι η τελευταία φορά που σου απαντάω εγγράφως.


Την επόμενη φορά θα σου απαντήσω προφορικά από κοντά, στην παραλία του Πορτοχελίου, μπροστά στους Πορτοχελιώτες, όπως έχω μάθει να κάνω όταν κάποιος με προσβάλει. 


Συνεννοηθήκαμε Τριγκάκη;



Λούμης Γιάννης



Πρόεδρος Δ.Σ. "Α.Ο. Πορτοχελιακός"