eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017

Η συνέντευξη του Γιάννη Μανιάτη στην Ερμιόνη:

Ρεπορτάζ για το "Εικονοσκόπιο": Μίλτος Ιωαννίδης.
Ο Γιάννης Μανιάτης στην Ερμιόνη: 
"Να δώσουμε πνοή και προοπτική στην Ελληνική Κοινωνία"


Για το "σχέδιο Ελλάδα" και τους βασικούς άξονες ανάπτυξης της Χώρας αναφέρθηκε σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στα τοπικά ΜΜΕ  την Τετάρτη 28 Ιουνίου στην Δημοτική Κοινότητα Ερμιόνης ο  πρώην Υπουργός και νυν Βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κ. Γιάννης Μανιάτης.
Εν΄όψει μάλιστα και του προγραμματικού Συνεδρίου που θα πραγματοποιηθεί από 30 Ιουνίου έως και την Κυριακή 2 Ιουλίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, ο κ. Μανιάτης υποστήριξε τον πολιτικό στόχο για αναδιάρθρωση του (πολυκερματισμένου) χώρου της Κεντροαριστεράς με στόχο στις επόμενες εκλογές, όποτε αυτές κι αν προκηρυχθούν, η Δημοκρατική Συμπαράταξη να αναδειχθεί  Αξιωματική Αντιπολίτευση στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.
Παράλληλα ο κ. Μανιάτης εστίασε στους δυο βασικούς πυλώνες που αποτελούν και τα θεμέλια στα οποία θα στηριχθεί η προσπάθεια ανοικοδόμησης του Προοδευτικού Κέντρου και οι οποίοι είναι η δημιουργία θέσεων εργασίας και πλούτου και οι νέοι μη προνομιούχοι πολίτες.
Ακόμη μίλησε για την "γενναία και αυστηρή αυτοκριτική που κάναμε ως Δημοκρατική Συμπαράταξη όλα αυτά τα χρόνια που η Ελλάδα είναι στα μνημόνια" και συμπλήρωσε : "Αναλάβαμε την ευθύνη που μας αναλογούσε και πληρώσαμε βαρύ πολιτικό κόστος. Όμως είπαμε αλήθειες στον λαό. Δεν είπαμε ότι θα σκίσουμε τα μνημόνια. Δεν φωνάζαμε ότι θα παίζουμε τον ζουρνά και οι αγορές θα...χορεύουν. Δεν είπαμε επίσης ότι θα....μας παρακαλάνε για να μας δανείσουν".
Ο κ. Μανιάτης αφού άσκησε δριμύτατη κριτική στα πεπραγμένα στη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, αναφέρθηκε στο επικείμενο συνέδριο και τόνισε ότι στόχος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης είναι να ανανεωθεί, να ισχυροποιηθεί και να συσπειρωθεί:
"Θέλουμε να δώσουμε πνοή και προοπτική στην Ελληνική κοινωνία " είπε χαρακτηριστικά.
Τέλος απήθυνε ανοιχτό κάλεσμα στους πολίτες για την  αλλαγή σελίδας στην Χώρα:
"Επιδιώκουμε τις προοδευτικές αλλαγές και τον προοδευτικό πατριωτισμό. Γιατί είμαστε πατριώτες και αγαπάμε την πατρίδα μας. Με αυτές τις αρχές και τις αξίες θα πορευτούμε ανανεωμένοι και ενωμένοι ώστε να δομήσουμε μια κοινωνία αλληλεγγύης".

Παρόντες στη Σ/Τ του κ. Γιάννη Μανιάτη ήταν ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης του Δήμου Ερμιονίδας και Δημοτικός Σύμβουλος κ. Τάσος Λάμπρου, ο Δήμαρχος του τέως Δήμου Ερμιόνης κ. Ανάργυρος Λεμπέσης, ο πρώην Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Ερμιονίδας κ. Αντώνης Αντωνόπουλος και ο πρώην Δημοτικός Σύμβουλος του τέως Δήμου Ερμιόνης κ. Γιώργος Μήτσου. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Μανιάτης προς το τέλος της συνέντευξης τύπου μίλησε και για το πολυαναμενόμενο έργο της επέκτασης του......"αναβαλλόμενου"  αναβάλου στην Ερμιονίδα και σύμφωνα με όσα είπε εδώ και 1,5 χρόνο το έργο που θα δώσει οριστική λύση στο αρδευτικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες της περιοχής μας έχει...τελματώσει.
Λεπτομέρειες σχετικά με το θέμα σε νεότερη ανάρτηση....


ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ