eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017

''ΔΙΟΝΥΣΙΑ ΕΡΜΙΟΝΗΣ 2017''




Τιμώντας ένα πλούσιο σε ιστορία και παράδοση παρελθόν και, ταυτόχρονα, ανοίγοντας την καρδιά της στο μέλλον, η Κοινωφελής Επιχείρηση Αθλητισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Ερμιονίδας και η Δημοτική Κοινότητα Ερμιόνης διοργανώνουν τους Αγώνες «ΔΙΟΝΥΣΙΑ ΕΡΜΙΟΝΗΣ 2017» , (Σάββατο 24 & Κυριακή 25 Ιουνίου  2017) και τους αφιερώνουν στο Σύλλογο «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ»! Στο δικό του «αγώνα» για την εγγραφή όσων περισσότερων εθελοντών δοτών μυελού των οστών γίνεται!


Η Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών, του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» λειτουργεί από το Μάρτιο του 2014 και αποτελεί τον πιο πρόσφατο κρίκο στην αλυσίδα αγάπης, προσφοράς και φροντίδας του Συλλόγου ΕΛΠΙΔΑ προς τα παιδιά με καρκίνο, τις οικογένειές τους και ειδικότερα προς όλους όσοι χρειάζονται μεταμόσχευση μυελού των οστών για να ξανακερδίσουν τη ζωή τους. 

Η δραστηριότητά της αποσκοπεί στη δημιουργία μιας μεγάλης «δεξαμενής» Ελλήνων εθελοντών δοτών, ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες σε μόσχευμα όλων των ασθενών.   

Σας προσκαλούμε και σας προτείνουμε να συμμετάσχετε και εσείς στον από κοινού αγώνα μας.

Επίσης, σας ενημερώνουμε πως η ομάδα του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» θα είναι μαζί μας και στις 23 Ιουνίου, στη γιορτή του Κλήδονα στην Ερμιόνη, έτσι ώστε να μας ενημερώσει για το πολύτιμο έργο τους, αλλά και να μεγαλώσει τη «δεξαμενή» εθελοντών δοτών μυελού των οστών. Ας είμαστε όλοι εκεί!!!

Πληροφορίες αναφορικά με τη διαδικασία της εγγραφής και της δωρεάς του μοσχεύματος στο: http://www.oramaelpidas.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=210:orama-elpidas-eggafh-doth&catid=19&Itemid=260





Με εκτίμηση,



Άννα Στρίγκου – Φωστίνη

Πρόεδρος του Δ.Σ.

της Κοινωφελούς Επιχείρησης Αθλητισμού και Περιβάλλοντος

του Δήμου Ερμιονίδας