eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017

''Ο Γιάννης Ανδριανός για επίσκεψη Μητσοτάκη στην Αργολίδα: Μήνυμα επαγρύπνησης και επιφυλακής, ενότητας και συστράτευσης για την πατρίδα και την κοινωνία μας.''


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ


Για την επίσκεψη του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στην Αργολίδα, ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός έκανε την την ακόλουθη δήλωση:
“Η σημερινή επίσκεψη του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη μας τιμά, ιδιαίτερα καθώς συμπίπτει με τις ετήσιες εορταστικές εκδηλώσεις για την Α' Εθνοσυνέλευση της Επιδαύρου. Όπως τότε, το 1822, οι Έλληνες πατριώτες διακήρυξαν την ελευθερία και ανεξαρτησία τους, αφήνοντας ως παρακαταθήκη το πλέον δημοκρατικό, φιλελεύθερο και προοδευτικό πολιτειακό
κείμενο της εποχής του, έτσι και σήμερα η δική μας πρόκληση είναι, με γνώμονα τις ίδιες αυτές αξίες, να αλλάξουμε όλα αυτά που κρατούν την πατρίδα μας χαμηλά, να βάλουμε τις βάσεις για ένα κράτος σύγχρονο στην υπηρεσία του πολίτη και όχι δυνάστη του, για την αξιοποίηση των πολλών και σπουδαίων πλεονεκτημάτων του τόπου μας που θα φέρει μια αναπτυξιακή πορεία δυναμική και βιώσιμη, με αποτελέσματα που θα διαχέονται σε ολόκληρη την κοινωνία.

Οι προγραμματικοί άξονες της Νέας Δημοκρατίας, ο σοβαρός και υπεύθυνος πολιτικός λόγος που χωρίς παρέκκλιση εκφέρουμε, το πολιτικό στίγμα της παράταξής μας, είναι σ' αυτή την προσπάθεια η βάση και το θεμέλιο, η εγγύηση ότι για μια ακόμη φορά στην ιστορία του τόπου, είναι η δική μας παράταξη που θα βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά και θα οδηγήσει την χώρα σε ένα νέο, θετικό ιστορικό κεφάλαιο.

Η παρουσία του Προέδρου, στέλνει βεβαίως το μήνυμα της διαρκούς επιφυλακής και επαγρύπνησης ενόψει πολιτικών εξελίξεων. Η πλήρης αποτυχία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι δεδομένη, είναι αισθητή στην καθημερινότητα όλων των Ελλήνων, καθώς η Κυβέρνηση όχι μόνο δεν έλυσε προβλήματα και δεν διόρθωσε αδικίες, αλλά προσέθεσε και συνεχίζει κάθε μέρα να προσθέτει νέα και βαριά προβλήματα και αδικίες στις πλάτες των Ελληνίδων και των Ελλήνων. Οφείλουμε λοιπόν, κι αυτή είναι η δέσμευσή μας, να είμαστε σε πλήρη εκλογική ετοιμότητα ώστε για μια ακόμη φορά η Αργολίδα να είναι στην πρωτοπορία της νίκης για την παράταξή μας.

Στέλνουμε τέλος μήνυμα ενότητας και συστράτευσης με κάθε πολίτη που αντιλαμβάνεται ποια είναι σήμερα η κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα, και ποιος είναι ο δρόμος για την έξοδο από την κρίση.
Απέναντι σ' ένα κυκεώνα λαϊκισμού και ανευθυνότητας, εμείς σταθερά επιλέγουμε το δρόμο της αλήθειας. Και ιδιαίτερα σήμερα, αυτό το μέτωπο της αλήθειας, του ρεαλισμού, της υπευθυνότητας, είναι ευρύτερο από επιμέρους μικροδιαφορές, είναι η προϋπόθεση για την επιστροφή της χώρας στην κανονικότητα, μια ελπίδα που ο κόσμος έχει εναποθέσει στον Κυριάκο Μητσοτάκη και στη Νέα Δημοκρατία.

Μ' αυτό λοιπόν το μήνυμα της επαγρύπνησης και της συστράτευσης, για μια ακόμη φορά καλωσορίζουμε
τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας στον τόπο μας και του ευχόμαστε καλή δύναμη τόσο μέχρι τις εκλογές, όποτε γίνουν αυτές, όσο και από την επόμενη μέρα που θα τον βρει στο τιμόνι της πατρίδας μας”.