eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016

Ένωση Ξενοδόχων Ύδρας: Απολογισμός Philoxenia 2016 Θεσσαλονίκη

  ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΥΔΡΑΣ
ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ PHILOXENIA 2016 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ολοκληρώνεται  σήμερα η διεθνής έκθεση τουρισμού Philoxenia στη Θεσσαλονίκη. 
Σε συνεργασία με το Δήμο Ύδρας και την Περιφέρεια Αττικής είχαμε σημαντικές επαφές και προωθήσαμε την Ύδρα ως μοναδικό προορισμό με σημαντικά συγκριτικά πλεονεκτήματα. 
Ηταν η μεγαλύτερη Philoxenia όλων των εποχών με τη συμμετοχή 120 καταξιωμένων hosted buyers, τουριστικών πρακτόρων, δημοσιογράφων και tour operators και είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από το πρόγραμμα b to b συναντήσεων, που ολοκληρώθηκε με απόλυτα επαγγελματικό τρόπο. 
Ακόμα, στα πλαίσια του παράλληλου Συνεδρίου "Re Branding Προορισμών", επικοινωνήσαμε με εμπειρογνώμονες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, για τη σημασία δημιουργίας μιας διακριτής ταυτότητας του προορισμού /με επαγγελματικό τρόπο και όχι αυθαίρετα/ για στοχευμένη επικοινωνία και προσέλκυση του κοινού ή κοινών - στόχος. 
Η Ένωση Ξενοδόχων ευχαριστεί το Δήμαρχο και τον Αντιδήμαρχο της Ύδρας κ.κ. Κουκουδάκη και Μπελεγρή, για την παρουσία και ενεργό συμμετοχή τους, καθώς και την αντιπρόεδρο της ΚΕΔΥ κ. Κατερίνα Μαραγκού για το συντονισμό στη διοργάνωση των b to b συναντήσεων. 
Τέλος ευχαριστούμε την Εντεταλμένη Τουρισμού της Περιφέρειας κ. Ελένη Δημοπούλου και την ομάδα της για τη φιλοξενία, συνεργασία και στήριξή τους. Η εικόνα της Αττικής και των Νησιών απογειώνεται σιγά σιγά, χάρη στις άοκνες προσπάθειες αυτής της νεοσύστατης αλλά δυναμικής ομάδας. Η αισθητική του περιπτέρου ξεχώρισε όλων των άλλων και η εκδήλωση Οινικής Γευσιγνωσίας από επιλεγμένους αμπελώνες της Αττικής απέσπασαν τις καλύτερες εντυπώσεις. 
Ως Ένωση επιβεβαιώνουμε τη βούλησή μας για συνέργειες με όλους τους αρμόδιους φορείς με μόνο γνώμονα της πρόοδο και ευημερία της Ύδρας. 
για την ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΥΔΡΑΣ
Μαρία Κλαδάκη Πιερρουτσάκου
Πρόεδρος ΔΣ
Νικόλας Σκουλής

Γεν.Γραμματέας ΔΣ