eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016

'' Όταν ο Δημήτρης Σφυρής τους έλεγε δημοσίως: « Είστε Λαμόγια... »''

Παρεμβάσεις - "Λαμογια"  Άλλοτε και ... Τώρα;;;


Παρεμβάσεις με δήθεν αιχμές απο πρώην ''Μεγάλους και λίγο Μικρότερους'' που έρχονται σήμερα ανερυθρίαστα να κάνουν τους ''τιμητές'' των σκουπιδιών και των Δημαρχιακών Τζίπ...με καύσιμα που πληρώνουν οι Δημότες.

Κι όλα αυτά με αφορμή τις Λαμογιές(όπως γράφουν παρακάτω) Άλλοτε και ... Τώρα;;;

Άλλοι βγάζουν τα μουστάκια τους, Άλλοι βγάζουν τα πετρέλαια τους κι άλλοι βγαίνουν απ΄ τα... ρούχα τους!

<< ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ... ΠΑΙΔΙΑ!!! >>

Μόλις 26 μήνες πέρασαν που στην Ερμιονίδα ήμασταν Βουτηγμένοι στα Σκουπίδια!!!Και σήμερα ο αποκλειστικά πολιτικά υπεύθυνος που μας έφερε σ΄αυτην εδώ κι εδώ κι εδώ κι  εδώ την κατάντια με την πολιτική που εφάρμοσε στο μείζον θέμα της αποκομιδής και εναπόθεσης των απορριμμάτων έρχεται σήμερα και γίνεται τιμητής, εκφραστής και καθοδηγητής της προστασίας του περιβάλλοντος .
Ποιός τα κάνει όλα αυτά;Ο κύριος Δημήτρης Καμιζής!

Είναι ποτέ δυνατόν οι δημότες μας να ήταν ευχαριστημένοι γι'  αυτήν, αυτήν και αυτην εδώ την κατάσταση για να βγαίνουν σήμερα (μετά απ΄όλα αυτά) μερικοί απ΄τις πολιτικές τους τρύπες δημιούργοντας εντυπώσεις και αποπροσανατολισμό απ΄την αλήθεια;

Κι όμως το 2010 μας έλεγε πως ήταν έτοιμος, είχε σχέδιο, πρόγραμμα και μελέτες για να εφάρμοζε άμεσα την στρατηγική του και να διώξει τον Δεματοποιητή...
 

Προοδευτική Πατριωτική Συμπαράταξη Ερμιονίδας

Τετάρτη, 21 Ιουλίου 2010

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ

ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΝΕΑΣ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗΣ ΧΩΜΑΤΕΡΗΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΣΤΑ ΔΙΔΥΜΑ, ΧΩΡΙΣ ΛΑΙΚΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

Επειδή σύντομα καθώς πιστεύουμε θα κληθούμε από το λαό της Ερμιονίδας να διαχειριστούμε πάλι τα δύσκολα και μέχρι η Πολιτεία να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της, θα εφαρμόσουμε στην νέα διαμορφωμένη χωροταξικά και κοινωνικά πραγματικότητα του Δήμου Ερμιονίδας ακριβώς αυτά τα οποία έχουμε μελετήσει, προετοιμάσει και προαναγγείλει :

ΔΙΑΛΟΓΗ, ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ, ΚΟΜΠΟΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΑΔΡΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΜΕΝΟΥΝ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΝΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΝΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΤΩΝ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΠΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ ,ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ

Και ως γνωστό μόλις ανέλαβε το πρόγραμμα αυτό ναυάγησε και όλοι εμείς ψάχναμε τα σκουπίδια στο Σταυρό, στους κάμπους κι έξω απ΄σπίτια μας.

Τότε Παραιτιότανε μαζί με τους άλλους για να λύσει το πρόβλημα των σκουπιδιών που ποτέ δεν λύθηκε επι Δημαρχίας του και σήμερα κάνει μαθήματα περιβαλλοντικού προσανατολισμού απ΄το ψαροblog για το πως θα λύσουν οι άλλοι τα σκουπίδια που δεν έλυσε ΠΟΤΕ ως πρώην μεγάλος τα 3,5 χρόνια που πέρασαν.

Σήμερα(κατα-γραφής ψαρά) κάποιοι ταράζουν τα λιμνάζοντα νερά και τότε(λίγους μήνες πριν) <<ΤΑΡΑΖΑΝ>> τα πετρέλαια (των απορριματοφόρων) και άλλοι <<ΡΗΜΑΖΑΝ>>(όπως λέει εδώ ο αστυνομικός διευθυντής) τα δημοτικά Σφαγεία(ΔΕΣΦΑΚ)!

Αν υπήρχαν τότε πολιτικά Λαμόγια ή αν υπάρχουν τώρα πολιτικά Λαμόγια αυτά θα τα βρούν άλλοι, εμείς δεν μπορούμε να το ξεστομίσουμε... 

Να είστε σίγουροι όμως πως αυτό θα το κρίνουν οι Δημότες με την ψήφο τους στις επόμενες εκλογές όπως έχουν κρίνει όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις των τέως Δήμων Ερμιόνης, Κρανιδίου και Ερμιονίδας εως σήμερα!!!
Και να ξέρετε πως το ένστικτο του ψηφοφόρου δεν λαθεύει ποτέ!

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΔΥΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ:

Δευτέρα, 28 Ιανουαρίου 2013

''ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ «ΚΑΓΚΕΛΟ» ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣΜΕΤΑ ΤΗ ΦΡΑΣΗ «ΕΙΣΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ» ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΦΥΡΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΥΟΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΚΑΙ... ΟΙ ΖΥΜΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΟΣ''

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΦΥΡΗΣ ΠΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟ ΚΟΥΣΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΑΜΑΔΟ:

<<ΕΙΣΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ... ΚΑΝΤΕ ΜΟΥ ΜΗΝΥΣΗ>>

Εντύπωση και πολλές συζητήσεις έχει προκαλέσει η φράση μέσα στο Δημοτικό συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 25/1/2013 όταν ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης και πρώην δημάρχος Κρανιδίου  κατά την διάρεια του θέματος ανάθεσης σκουπιδιών σε ιδιώτη και στο άκουσμα των 750.000 ευρώ!!! αποκάλεσε τους δυό αντιδημάρχους κ. Σταύρο Κούστα και κ. Γιάννη Τσαμαδό με το χαρακτηριστικό:<<ΕΙΣΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ..ΚΑΝΤΕ ΜΟΥ ΜΗΝΥΣΗ>>.

Οι πληροφορίες λένε ότι πρώην Δήμαρχος Κρανιδίου αρχίζει να σκληραίνει την στάση του σε πολιτικό επίπεδο και βέβαια όπως μεταφέρουν άνθρωποι απο το περιβάλλον του Δημήτρη Σφυρή πάνω στην  ίδια πλατφόρμα αυτή των προτάσεων και των ντοκουμέντων.

Όπως μας μεταφέρουν ο κ. Σφυρής δεν θα σηκώσει πια μύγα στο σπαθί του και φαίνεται μετά απο το συμβούλιο της παρασκευής να είπε: <<φτάνει πιά μ΄ αυτούς! ήρθε η ώρα τους ν΄ασχοληθώ ακόμα και σε προσωπικό επίπεδο αφού το επιθυμούν.>>
Γεγονός είναι ότι ο Δημήτρης Σφυρής εχει αλλάξει 360 μοίρες και τον βλέπουμε να εμφανίζεται αρκετά πιο δυνατός σε σχέση με τις παλαιότερες εμφανίσεις του.

Που το πάει , τι εννοεί και πως θα διαχειριστεί επικοινωνιακά τα στοιχεία αυτά που κρατάει στα χέρια του για πολιτικά πρόσωπα και για διάφορες πρακτικές που έκαναν και συνεχίζουν να κάνουν ορισμένοι, μένει να το δούμε.
Όπως επίσης μένει να δούμε και ποιά θα είναι η αντίδραση σε πολιτικό επίπεδο απ΄την αντίθετη πλευρά αυτή του κ. Καμιζή και της δημοτικής αρχής.
Όλα αυτά θα τα δούμε στην συνέχεια καθώς πέρασε ο καιρός και βρισκόμαστε 1 χρόνο και κάτι, πριν τις επόμενες δημοτικές εκλογές..

Τώρα όσo αφορά την συγκεκριμένη φράση που είπε στο συμβούλιο της Παρασκευής και τι ετοιμάζει ο<<Καλατράβα της Ερμιονίδας>> όπως τον αποκαλούν τον κ. Σφυρή, για τους δυό αυτούς αντιδημάρχους, παραμένει ένα ερώτημα σοβαρό.

Λέτε να τους απαντήσει με το ίδιο νόμισμα, αυτό της προσωπικής επίθεσης που δέχθηκε(για την επιχείρηση του) ο κ. Σφυρής; 
Λέτε δηλαδή να τους απαντήσει όπως μας λένε, πάνω στο προσωπικό τους επάγγελμα;

Η Αλήθεια είναι ότι το πολιτικό μέλλον της Ερμιονίδας αναμένεται θερμό, αφού όπως όλοι γνωρίζουν η στάση του τεσσερις φορές Νικητή , Δημάρχου Ανάργυρου Λεμπέση, θα παίξει καθοριστικό ρόλο αφού γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις που μπορούν να ανατρέψουν την οποιαδήποτε, πολιτική εκλογική διαδικασία της Ερμιονίδας!
eikonoskopionews 


ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ

Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2016

Γιάννης Τσαμαδός πρώην αντιδήμαρχος Ερμιονίδας λάβρος! - προς την αντιδήμαρχο Καλλιόπη Φωστίνη - και αιχμές με νοήματα κατά πάντων....

e-mail  στο blog...

 ΠΡΟΣ
ΚΑ. ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΦΩΣΤΙΝΗ 
ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΔΗΜΟΥ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ 
ΚΟΙΝΟΠOΙΗΣΗ
Κ. ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ ΔΗΜΑΡΑΚΗ 
ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 
με την παράκληση να κοινοποιηθεί 
στα μέλη του Δ.Σ. 


Κα. Φωστίνη ως ιδρυτικό μέλος μιας παράταξης που διαχειρίστηκε τα κοινά επί τρεις τετραετίες, μιας παράταξης που την τίμησα και με τίμησε αισθάνομαι την ανάγκη να απαντήσω στα λεγόμενά σας σε συνεδρίαση του Δ.Σ. επειδή ήμουν Αντιδήμαρχος καθαριότητας κατά την περίοδο που αναφέρεστε για την αποκατάσταση της αλήθειας. 
Το διάστημα λοιπόν αυτό τον Αύγουστο του 2014 επειδή εγώ είχα την ευθύνη για την κίνηση των απορριμματοφόρων του Δήμου θέλω να σας ενημερώσω ότι από τις 3-7-2014 τέθηκε ισχύ η από 21-3-2014 ΚΥΑ για την μεταφορά 2000 τόνων σύμμεικτων απορριμμάτων στον ΧΥΤΑ Φυλής. 
Αυτό λοιπόν είχε ως αποτέλεσμα τα απορριμματοφόρα του Δήμου από την ημέρα αυτή και έως την λήξη της θητείας μας κατά τις 31-8-2014, να έχουν αυξημένη κινητικότητα διότι είχαν να μαζέψουν απορρίμματα μηνών όπως είπατε που καμία ευθύνη είχαμε εμείς γι’ αυτό. Άλλωστε έχει αποφανθεί το συμβούλιο Πλημμελειοδικών και έχει αποδώσει ευθύνες στον περιφερειάρχη κ. Τατούλη για την διαχείριση των απορριμμάτων στην Ερμιονίδα.
Τον Αύγουστο του 2014 λοιπόν που αναφερθήκατε, τα απορρίμματα μαζεύονταν και από τα απορριμματοφόρα του Δήμου και από τα απορριμματοφόρα του ιδιώτη με επιφορτισμένη μάλιστα κατανάλωση καυσίμων, διότι διαρκώς αλλάζαμε τους χώρους μεταφόρτωσης λόγω του ότι ο χώρος μεταφόρτωσης στον κάμπο Κρανιδίου είχε αποκλειστεί από μία μικρή ομάδα πολιτών με πρωτεργάτη το μέλος της παράταξης σας και σημερινό Δημοτικό σύμβουλο κ. Χρήστο Σαράντο. Είναι λοιπόν απολύτως δικαιολογημένη η κατανάλωση των 6500L πετρελαίου σε σχέση με τα 6000L που καταναλώθηκαν τον επόμενο Αύγουστο κατά τη θητεία σας που είχε ομαλοποιηθεί η κατάσταση και μαζεύατε τα καθημερινά απορρίμματα. 

Μπορεί ο κ. Λάμπρου με τον οποίο έχετε την αντιπαράθεση να μην γνώριζε ή να μην αισθάνθηκε την ανάγκη να σας απαντήσει επί των πραγματικών γεγονότων και περιστατικών. Εγώ όμως αισθάνθηκα την ανάγκη και ως μέλος της παράταξης η οποία με διαφάνεια και εντιμότητα διαχειρίστηκε για 12 χρόνια τα κοινά του Δήμου Κρανιδίου και μετέπειτα του Δήμου Ερμιονίδας αλλά και ως Αντιδήμαρχος την εποχή αυτή, διότι και εγώ συνέβαλα στο μεγάλο έργο που πραγματοποιήσαμε όλα αυτά τα χρόνια.

Όσον αφορά τώρα το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε σας συμμερίζομαι απόλυτα επειδή και εγώ είχα πέσει θύμα κατά την θητεία μου κακόβουλων επιθέσεων ως αντιδήμαρχος από μέλη της παράταξής σας και από άλλους. Εφόσον βέβαια το αυτοκίνητο το χρησιμοποιήσατε για κάλυψη υπηρεσιακών αναγκών ανεξαρτήτως του κανονικού ωραρίου εργασίας, διότι ως Αντιδήμαρχος δεν είστε υποχρεωμένη να τηρείτε το ωράριο αυτό, αντιθέτως θα πρέπει όλο το 24ωρο να βρίσκεστε στη διάθεση των πολιτών και των προβλημάτων τους. 
Με την ευκαιρία αυτή δηλώνω σε εσάς αλλά και στον επικεφαλής της παράταξής σας και Δήμαρχο Ερμιονίδας ότι σε οποιαδήποτε περίπτωση κατά την οποία θα ακούγονται ανακρίβειες και αναλήθειες σχετικά με το έργο της παράταξής μας θα απαντώ για την αποκατάσταση της αλήθειας

Ιωάννης Τσαμαδός
 Πρώην Αντιδήμαρχος Ερμιονίδας