eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΜΙΟΝΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ κ.κ ΕΦΡΑΙΜ

ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΜΙΟΝΗΣ ΤΟΥ Ι.Ν ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣ κ.κ ΕΦΡΑΙΜ
Επιμέλεια: Εικονοσκόπιο
Πραγματοποιήθηκαν χθες τα εγκαίνια του πνευματικού κέντρου του Ι.Ν της Θεοτόκου στην Ερμιόνη.Πριν απο τα επίσημα εγκαίνια του πνευματικού κέντρου τελέσθηκε θεία λειτουργία χοροστατούντος  του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη μας κ.κ Εφραίμ.
Μετά ακολούθησε η τελετή των εγκαινίων του πνευματικού κέντρου παρουσία του Δημάρχου Ερμιονίδας κ. Δημήτρη Σφυρή, του Δημάρχου του τέως Δήμου Ερμιόνης Αναργυρου Λεμπέση και τοπικών παραγόντων.Η λειτουργία αυτού του πνευματικού κέντρου αλλά και πολλών άλλων κοινωνικών δράσεων της Ερμιόνης οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στον ευφημέριο του Ι.Ν της Παναγίας Πατέρα Δημήτριο Αμπελά.

Στα εγκαίνια παρεβρέθησαν ο Δ.Σ και υποψήφιος Δήμαρχος Ερμιονίδας κ. Τάσος Λάμπρου,οι Δημοτικοί σύμβουλοι Γιάννης Δημαράκης, Γιάννης Κρητσωτάκης και Σαράντος Χρήστος και ο Αντιπρόεδρος του Λ.Τ Ερμιονίδας και σύμβουλος Δ.Κ Ερμιόνης κύριος Παναγιώτης Μέξης.

Την αρχιτεκτονική και το σχέδιο του πνευματικού κέντρου επιμελήθηκε η συμπατριώτισσά μας Αρχιτέκτων-Μηχανικός κυρία Μαρία Οικονόμου - Σκούρτη.