eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016

''ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ... ''

 <<Καημός  - Γρηγόρης Μπιθικώτσης ("Πολιτεία" 1961 Μίκης Θεοδωράκης)>>

Σήμερα αφιερώνει  το Εικονοσκόπιο:

''Άγαπητέ Κύριε Γιάννη Γκιόλα Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ,

Ο Μάκης απο χτες είναι πολύ στεναχωρημένος, έχει μεγάλο καημό, κλαίει κι οδύρεται ο «κακομοίρης» επειδή του «κλέψατε» την φωτογραφία απο το ψαροblog του και τη στείλατε με e-mail σε όλα τα ΜΜΕ της Αργολίδας χωρίς να έχετε επισυνάψει το όνομα του συνταξιούχου ψαρά.

Άγαπητέ Κύριε Γιάννη Γκιόλα γιατί του στερήσατε αυτή την πνευματική του περιουσία και τον εξαγριώσατε;;;
Κύριε Βουλευτά καντε μας τη χάρη και στείλτε του πίσω τη φωτογραφία να την τοποθετήσει στο ιστορικό ΠΑΝΘΕΟΝ των φωτογραφιών του.

Αυτό τον πρασινοπάτρωνα να τον προσέχετε κύριε Γκιόλα γιατί θα φύγει γρήγορα απ΄το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ αφού μέσα σε 5 χρόνια έχει αλλάξει 5 κόμματα.

Άγαπητέ Κύριε Γιάννη Γκιόλα στο φινάλε  - φινάλε δεν σκέφτεστε αυτόν τον Παπαράτσι που απο χτές διαρρηγνύει τα ιμάτιά του (σκίζει τα ρούχα του) στο ψαροblog και έχει ταράξει τους αναγνώστες με θλιβερές αναρτήσεις για την παράνομη εκμετάλευση της πνευματικής του ιδιοκτησίας.Τρομάρα του...

Υ.Γ: Πάντως κύριε βουλευτά  Γιάννη Γκιόλα για να επανέλθουμε στον κοινωνικό ρεαλισμό, πράξατε πολύ ορθά και δεν αναφέρατε το όνομα του στη φωτογραφία γιατί δεν σας υποχρεώνει και κανείς.

Γνωρίζοντας τον κανονισμό για ΜΜΕ και φωτογραφικό/οπτικό υλικό:

Για να απαιτήσεις αναγραφή ονόματος πνευματικής ιδιοκτησίας ή να «κατηγορήσεις» για κλοπή φωτογραφιών/καρέ κινουμ. εικόνας που η λήψη τους έχει πραγματοποιηθεί σε δημόσιους χώρους - εκδηλώσεις και για δημόσια πρόσωπα(πρωθυπουργοί, υπουργοί, βουλευτές, αιρετοί, καλλιτέχνες κ.α) πρέπει να είσαι επαγγελματίας φωτορεπόρτερ/Εικονολήπτης ή δημοσιογράφος με την σφραγίδα του Ελληνικού κράτους.

-Ο Μάκης όμως, που να τα ξέρει αυτά κύριε Γκιόλα;;;

Αφού αυτός ο άνθρωπος είναι ψαράς, παράνομος - αυτοαποκαλούμενος δημοσιογράφος, άσχετος και ανίδεος για θέματα επικοινωνίας - ΜΜΕ.''

Υγιαίνετε!

καλή σας ακρόαση...