eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016

''Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΑΝΔΡΙΑΝΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΙΚΑ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ''



Ανδριανός στη Βουλή  

Καταγγελίες Εργατικού Κέντρου Ναυπλίου – Ερμιονίδος και Συνδέσμου Ξενοδοχοϋπαλλήλων και Επισιτιστικών Καταστημάτων Ερμιονίδος για την σχεδιαζόμενη από την Κυβέρνηση κατάργηση του ΙΚΑ Κρανιδίου
Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός κατέθεσε στη Βουλή Αναφορά προς τον Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Γ. Κατρούγκαλο με θέμα έγγραφα του Εργατικού Κέντρου Ναυπλίου – Ερμιονίδος και του Συνδέσμου Ξενοδοχοϋπαλλήλων και Επισιτιστικών Καταστημάτων Ερμιονίδος με τα οποία καταγγέλλεται η σχεδιαζόμενη από την Κυβέρνηση κατάργηση του ΙΚΑ Κρανιδίου.
Το κείμενο της Αναφοράς έχει ως εξής:

Σε συνέχεια σχετικής μου Ερώτησης, με την παρούσα Αναφορά σας κοινοποιώ συνημμένως έγγραφα του Εργατικού Κέντρου Ναυπλίου – Ερμιονίδος και Συνδέσμου Ξενοδοχοϋπαλλήλων και Επισιτιστικών Καταστημάτων Ερμιονίδος με τα οποία καταγγέλλεται η απόφαση της Κυβέρνησης να καταργήσει το ΙΚΑ Κρανιδίου. Δεδομένων των ουσιωδών επιχειρημάτων υπέρ της διασφάλισης της συνέχισης της λειτουργίας του ΙΚΑ Κρανιδίου, σας καλώ να εξετάσετε θετικά τα αναφερόμενα και να αναλάβετε τις προσήκουσες ενέργειες”.