eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016

''ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...''

  Τώρα Είμαι Ένας Άντρας Ξοφλημένος - Πάνος Ιωαννίδης


Σήμερα αφιερώνει τα παρακάτω ο Γιώργος απ΄τον άγιο Θανάση που όπως μας έγραψε είναι πολύ εκνευρισμένος απο την τσιμενταρισμένη δημοτική αλτάνα μπροστά σε σπίτι blogger:

 
<<Έγινε κι αυτό σήμερα,
Τσίμπησε ένα « αγράμματο Κόπρανο» της δημοσιογραφίας και προσπαθεί να σχολιάσει και να λάβει κι αυτός μέρος στην πολιτική επικαιρότητα, δίχως να του το ζητήσει κανείς.
Μετά τις λιμανάτες καρεκλιές που γλίτωσε στο παρα πέντε, έρχεται σήμερα να γράψει στο ψαροτεφτέρι του  για κότες , κοτέτσια και ποντικότρυπες με σκοπό δήθεν, να συνετίσει τον κ. Πολύδωρα Δάκογλου.

Ποιός τα κάνει όλα αυτά ; 

-Αυτός ο πειθήνιος σκύλος, (όπως τον αποκαλεί η Κυρία)

- Αυτόν που λειτουργούσε ως προαγωγός της –τέως; Νυν;- συζύγου του διεκδικώντας ως δικαίωμά του την παράνομη μεταπώληση φωτοτυπιών(όπως τον στολίζει η Κυρία)

 - Γι΄αυτόν τον χειρίστου αισθητικής γελωτοποιό και γελοίο και τον πλουσιότερο των απανταχού καρπαζοεισπρακτόρων,(όπως τον ''μουσκετάρει'' στην επιστολή της η Κυρία)

- Και μετά απο όλα αυτα που του έχουνε κατονομάσει προσπάθησε να κρίνει  αυτό το άρθρο.

- Τι να πεί κανείς μ΄αυτόν τον αθεόφοβο;Τι να πεί κανείς μ΄αυτόν τον ευαίσθητο που φυτεύει με τσιμέντο δέντρα και δημοτικές  αλτάνες; Τι να πεί κανείς γι΄αυτόν τον εξολοθρευτή του δημοτικού φοίνικα και λάτρη του τσιμέντου;>>


Γιώργος απ΄τον άγιο Θανάση

Καλή σας ακρόαση...