eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τρίτη 28 Ιουνίου 2016

ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΜΠΙΜΠΑΣ: ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



 
 Ο ψεύτης και ο κλέφτης, κύριε Αποστόλου, τον πρώτο χρόνο χαίρονται και ο πρώτος χρόνος ήδη έχει περάσει. Όλα σιγά-σιγά βγαίνουν στο φως και θα βγουν κι άλλα, διότι εμείς κοιτάμε κατάματα τους συνδημότες μας, λέγοντάς τους μόνο την αλήθεια. Δεν έχουμε μάθει το ψέμα και την υποκρισία, που σε εσάς περισσεύει. 


Οι ανακρίβειες που δημοσιεύετε, εύκολα καταρρίπτονται, κύριε Αποστόλου, διότι αν και προτάθηκε από το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΕΡ η πρόσληψη της αδερφής μου, εν τέλει δεν εγκρίθηκε από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση.  Συμπερασματικά, ποτέ δεν βρέθηκε στη θέση αυτή. Αντίθετα, εσείς από τη θέση αυτή, εισπράτετε εδώ και δύο χρόνια 980,00€ μηνιαίως, ώς Αντιπρόεδρος-Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑΕΡ-Δημοτικός Σύμβουλος.

   Μπροστά στον καταιγισμό των εξελίξεων, που σας εκθέτουν ανεπανόρθωτα, προσπαθείτε να κρατηθείτε στη θέση σας χωρίς κανένα έλεος.


   Τέλος καταλάβετε πως εμείς της νέας γενιάς (που ασχολούμαστε με την τοπική αυτοδιοίκηση και δεν χρησιμοποιηθήκαμε μόνο προεκλογικά από τους επι κεφαλής μας) δεν ανεχόμαστε το ψέμα και δεν συμβαδίζουμε με την υποκρισία. Αγωνιζόμαστε και θα αγωνιζόμαστε, προσφέρουμε και θα προσφέρουμε στον τόπο μας, χωρίς κανένα ίδιο όφελος.

Αριστείδης Αναστ. Μπίμπας
Μέλος Δυνατής Ερμιονίδας