eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Παρασκευή 6 Μαΐου 2016

Σημαντικός θεσμός για την Αργολίδα ο ΄΄ΑΤΡΕΑΣ΄΄



''Σε εξέλιξη η  11η διοργάνωση στα γήπεδα του νομού''



ME    την καθιερωμένη τελετή     έναρξης που    έγινε   στο Στάδιο Ναυπλίου, ξεκίνησε και επίσημα το 11ο    διεθνές ποδοσφαιρικό τουρνουά ΄΄ΑΤΡΕΑΣ΄΄, που συνδιοργανώνουν   η ΕΠΣ Αργολίδας, η Περιφέρεια Πελοποννήσου και οι δήμοι Ναυπλίου, Άργους – Μυκηνών.
Οι αγώνες θα  διεξαχθούν μέχρι και την Παρασκευή το μεσημέρι  σε γήπεδα της ευρύτερης περιοχής με φυσικό και τεχνητό χλοοτάπητα.

Συμμετέχουν ομάδες όπως η Αγγλική Σαουθάμπτον, η πρωταθλήτρια Βουλγαρίας  ( στους παίδες)  Λουβτσετάτα, ο Ολυμπιακός Πειραιά, ο Αστέρας Τρίπολης, οι σχολές Άρσεναλ από την Κύπρο και πολλές ομάδες από την Αργολίδα.
Στη σημασία της διοργάνωσης , κατά την τελετή έναρξης, αναφέρθηκαν ο  δήμαρχος Ναυπλίου  Δημ. Κωστούρος, οι βουλευτές  Αργολίδας  κ.κ.  Γιάννης Γκιόλας, Γιάννης  Ανδριανός , Γιάννης  Μανιάτης και ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου  Βασίλης  Σιδέρης.

Την έναρξη του τουρνουά κήρυξε ο πρόεδρος της ΕΠΣΑ Γιάννης Αποστολόπουλος που αναφέρθηκε στον παιδαγωγικό χαρακτήρα του ποδοσφαίρου  αλλά και  στα ποικίλα οφέλη του νομού από μια τέτοια διοργάνωση που αποτελεί  πλέον θεσμό .
Στη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκε η ομάδα παίδων της ΕΠΣ Αργολίδας  που κατέκτησε την πρώτη θέση στο οικείο πρωτάθλημα της ΕΠΟ.
Την απονομή κυπέλλου και μεταλλίων έκανε, ως εκπρόσωπος της ΕΠΟ , ο πρόεδρος της ΕΠΣΑ κ. Γιάννης Αποστολόπουλος, ενώ παραβρέθηκαν  επίσης τα μέλη του Δ.Σ της ΕΠΣΑ Γιάννης Ματζούνης,  Αλέκος Σταμάτης, Γιάννης Γαλανόπουλος, το τεχνικό  επιτελείο  της ΕΠΣΑ, ο δημοτικός σύμβουλος  Ναυπλίου κ./ Γιάννης Καζάς. Και μεγάλος αριθμός γονέων παικτών και συνοδοί των ομάδων που συμμετέχον στον ΄΄ΑΤΡΕΑ΄΄..