eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Παρασκευή 22 Απριλίου 2016

ΝΕ ΠΑΣΟΚ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ: "Όαση"

 

ΝΕ ΠΑΣΟΚ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ: "Όαση"

Όαση

Το πιο σύντομο ανέκδοτο. “Όαση”! Η Ελλάδα όαση ασφάλειας σύμφωνα με το κατά Τσίπρα δόγμα.  Εμείς την ασφάλεια τη νιώσαμε πολλάκις στα γραφεία μας στη Χαρ. Τρικούπη εν μέσω μολότοφ, καδρονοφόρων και βαριοπουλοφόρων ταγμάτων εφόδου και επιβολής τάξεως σε όσους δε συμμορφώνονται προς τας υποδείξεις. Πολλάκις ασφαλείς αισθάνονται οι ελεγκτές του μετρό, οι δημοσιογράφοι (η ζωή εν τάφω έρχεται), οι πολίτες που διαβιούν στην επικράτεια . Έλληνες, αλλοδαποί, πρόσφυγες και μετανάστες. Ειδικά οι πρόσφυγες και οι μετανάστες πολλάκις ένιωσαν τον υψηλό βαθμό ασφάλειας στο πετσί τους από τους νταβατζήδες κάθε είδους, από τους αλληλέγγυους, από τις Μ.Κ.Ο. αμφιβόλου δράσης, στο καθεστώς ανομίας, ανοργανωσιάς και κυβερνητικής ανικανότητας.
Για ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια, τα ανατολικά μας σύνορα φυλάσσονται
νυχθημερόν από τα πολεμικά αεροπλάνα της Τουρκίας, τα βόρεια από τα επιθετικά ελικόπτερα της (άκουσον, άκουσον) FYROM, και στο εσωτερικό το αίσθημα ασφάλειας επιτείνει στον υπερθετικό ο ανίκανος με όλα τα στερητικά “α” αρμόδιος κατά τα άλλα υπουργός Τόσκας, συνεπικουρούμενος για την εξωτερική μας ασφάλεια από τον ανεκδιήγητο υπουργό Άμυνας, Καμμένο. Όλα αυτά συνθέτουν το τέλειο κοκτέιλ ασφάλειας, για να κοιμόμαστε ήσυχοι.
Πιστεύει ο πρωθυπουργός της αριστεροακροδεξιάς συγκυβέρνησης του παρά φύσιν εκτρώματος πολιτικής συμπόρευσης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, πως με ψέματα και παραμύθια ωραιοποιείται η απελπιστική κατάσταση στην οποία οδήγησαν το λαό και πολλάκις η κομψευόμενη κυβερνητική εκπρόσωπος θρασύτατα προβάλλει ως success story το χάλι της εθνικής μας οικονομίας.
Πολλάκις  ενημερώνουμε το λαό της Αργολίδας για τα κωμικοτραγικά πεπραγμένα της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, έτσι ώστε το άλλοθι του “δεν ήξερα, δεν άκουσα, δεν κατάλαβα, δε μας το είπατε”, να πάψει να υφίσταται.
Το μόνο που μένει είναι να απολαύσουμε τα αγαθά, τις ομορφιές και την ξενοιασιά της όασης στην οποία μας οδήγησε ο μεγάλος καμηλιέρης (τιμονιέρης) Τσίπρας, εμάς τους ιθαγενείς βεδουίνους του καθημερινού μόχθου. Μας έμαθε ο μεγάλος καμηλιέρης (τιμονιέρης) ότι και τα αυγά φέτος βάφονται με ….. Όλα τα σφάζει όλα τα μαχαιρώνει και ο λαός απαθής ως πρόβατο προς τη σφαγή. Και για όποιον τολμήσει και διαφωνήσει ή αντιμιλήσει, μας ενέσκηψε Πολλάκης ο οποίος πολλάκις αν χρειαστεί μας χώνει και τρία μέτρα κάτω από τη γη. Προσοχή! Πρόκειται για τον υπουργό και τέως δήμαρχο Σφακίων (να το σφάξιμο) και ιδιοκτήτη πολυτελούς σκάφους στο οποίο ελπίζουμε τώρα το ΠΑΣΧΑ να πάρει πάλι τον Τσίπρα, όπως πέρυσι το καλοκαίρι,  και να ανοιχτούν σε μια πολυετή κρουαζιέρα διαρκείας και απαλλαγής μας.
  

Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Αργολίδας