eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016

''Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Χορευτικής Ομάδας Δήμου Ερμιονίδας''

Το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 18.30 καλωσόρισε το νέο έτος και επίσημα η Χορευτική Ομάδα του Δήμου Ερμιονίδας, με την καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.
Η εκδήλωση συνέπεσε με τον εορτασμό των 17 χρόνων από την έναρξη της λειτουργίας της.
Μετά τον Αγιασμό, την εκδήλωση άνοιξε
η κα. Γιώτα Μουδάκη, ως υπεύθυνη της χορευτικής ομάδας, η οποία καλωσόρισε όλους τους παρευρισκομένους και ευχαρίστησε το Δήμαρχο κ. Δημήτρη Σφυρή και την Πρόεδρο του Ν.Π.Κ.Π.Α.Π.Π. κα. Κυριακή Μήτσου για τη συνεργασία και στήριξη από πλευράς τους στο έργο της χορευτικής ομάδας.
Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Σφυρής ο οποίος συνεχάρη και επαίνεσε την εθελοντική ομάδα για το έργο της και, μεταξύ άλλων, επεσήμανε την ανάγκη διεύρυνσης του εθελοντισμού καθώς και το γεγονός ότι η Δημοτική Αρχή θα πράξει τα δέοντα προκειμένου να διαφυλαχθεί η εύρυθμη λειτουργία του χορευτικού και η τόνωση των δράσεών του.
Παρόντες στην εκδήλωση ήταν επίσης η Αντιδήμαρχος κα. Κέλλυ Φωστίνη-Πουλή, ο πρόεδρος της δ.κ. Κρανιδίου κ. Γιάννης Κοντοβράκης, η δημοτική σύμβουλος και αντιπρόεδρος του Ν.Π.Κ.Π.Α.Π.Π. κα. Άννα Στρίγκου-Φωστίνη, ο χοροδιδάσκαλος κος. Δημήτρης Κοντοκάλης, ο πρόεδρος της τ.κ. Κοιλάδας κος. Πάνος Φλωρής, η πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου ‘’Φράγθι’’ κα. Δήμητρα Γκιώνη καθώς και εκπρόσωποι από τις εθελοντικές ομάδες του Λαογραφικού Κέντρου, του Λαογραφικού Εργαστηρίου και της Αλληλεγγύης.
Ευχαριστούμε θερμά τα ζαχαροπλαστεία ‘’Παραδοσιακό’’ και ‘’Δρούγκας’’ καθώς επίσης και την εθελοντική ομάδα του χορευτικού για τις χορηγίες που προσέφεραν.