eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

Δημοτική αρχή Ερμιονίδας: ''Η επίλυση του προβλήματος των απορριμμάτων της Ερμιονίδας και η υπονομευτική στάση του κ. Τόκα''

 Δημοτική αρχή Ερμιονίδας προς Τάσο Τόκα: 
''- Η επίλυση του προβλήματος των απορριμμάτων της Ερμιονίδας και η υπονομευτική στάση του κ. Τόκα''
- Ο κ. Τόκας συνεχίζει να πορεύεται στον ολισθηρό κατήφορο που ο ίδιος έχει επιλέξει στο θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων της Ερμιονίδας.''


Ηθελημένα αδυνατεί να αντιληφθεί ότι όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος και στο ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων της Ερμιονίδας η Δημοτική Αρχή δικαιώθηκε πανηγυρικά, αφού με το πρόγραμμα που εφάρμοσε, καθάρισε η περιοχή μας από τα σκουπίδια και παραμένει μέχρι σήμερα πεντακάθαρη.
Ο Δήμος μας πρώτος στην Ελλάδα εφάρμοσε με απόλυτη επιτυχία την Ανακύκλωση και Κομποστοποίηση με Προ – διαλογή στην Πηγή και διαχείριση του υπολείμματος, το οποίο θεωρείται πρότυπο, αποσπώντας τα εύσημα σε Περιφερειακό και Εθνικό επίπεδο.
Μάλιστα σήμερα, ο Εθνικός Σχεδιασμός Διαχείρισης Απορριμμάτων έρχεται να εφαρμόσει ακριβώς αυτό το πρόγραμμα.
Ο κ. Τόκας από την πρώτη στιγμή πολέμησε το εν λόγω πρόγραμμα με κάθε τρόπο, υποστηρίζοντας ότι θα αποτύχει και θα δημιουργήσει τεράστια προβλήματα.
Έτσι καταψήφισε όλα τα θέματα που είχαν να κάνουν με την Διαχείριση των Απορριμμάτων. Εξάλλου οι τοποθετήσεις του στα Δημοτικά Συμβούλια υπάρχουν καταγεγραμμένες σε βίντεο.
Και σήμερα ενώ διαπιστώνει πως έκανε μέγα λάθος, εφόσον επιλύθηκε το ζήτημα των απορριμμάτων της Ερμιονίδας, συνεχίζει αμετανόητος στον ίδιο δρόμο, λέγοντας ψέματα πως η λειτουργία του Πράσινου Σημείου είναι προβληματική και επιβαρύνει την περιοχή.
Καλά δεν βλέπει ότι και οι αρχικές λιγοστές αντιδράσεις ορισμένων κατοίκων της περιοχής έχουν πλέον καμφθεί και κανείς δεν διαμαρτύρεται, αφού όλοι διαπιστώνουν ότι η λειτουργία του Πράσινου Σημείου είναι άψογη και δεν δημιουργεί κανένα πρόβλημα;
Αντί λοιπόν να πάψει να εκτίθεται στους Δημότες της Ερμιονίδας, συνεχίζει την υπονομευτική και προβοκατόρικη πολιτική του και πετώντας λάσπη στον ανεμιστήρα, αναφέρεται με μισόλογα στις συμβάσεις του 2015 και του 2016 με την ανάδοχο εταιρεία, λες και δεν γνωρίζει ότι προήλθαν κατόπιν Ανοικτών Διεθνών Ηλεκτρονικών Διαγωνισμών και έχουν την έγκριση του Ελεγκτικού Συνεδρίου.
Αφού λοιπόν δεν καταλαβαίνει ότι οι Δημότες έχουν και κρίση και μνήμη, είναι ελεύθερος να πέσει όσο χαμηλά θέλει.