eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016

''Ζεσταίνουν τις μηχανές των τρακτέρ και... οι Αγρότες της Ερμιονίδας !''

'' Κινητοποίηση Αγροτών στην Ερμιονίδα: ''
 '
'Σήμερα Κυριακή 24/1/2016 στις 10.30 το πρωϊ στον Σταυρό Διδύμων - Λουκαϊτίου.''

'' Κινητοποίηση Αγροτών στην Ερμιονίδα ''

Ενημέρωση :Γιώργος Μπροδήμας - Villa didimo/ Επιμέλεια: Εικονοσκόπιο

Στο Λουκαϊτι πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση Αγροτών – Κτηνοτρόφων από όλη την Ερμιονίδα.

Θέμα ήταν η συμμετοχή τους στον αγώνα των υπολοίπων αγροτών που είναι σε εξέλιξη αυτές τις ημέρες στο μεγαλύτερο μέρος της Ελλάδας.
Οι Έλληνες αγρότες ζεσταίνουν τις μηχανές των τρακτέρ τους και ετοιμάζουν ''μπλοκα'' στους δρόμους όλης της χώρας έχοντας έναν κοινό στόχο και σκοπό:
-Να ''καταστείλουν'' και να ανατρέψουν τα νέα κοινωνιοκτόνα μέτρα που ετοιμάζουν να φέρουν η σημερινή κυβέρνηση με την ''τρόϊκα-κουαρτέτο'' και ειδικότερα οι αγρότες μας δίνουν μια μάχη περηφάνιας κι αξιοπρέπειας ενάντια στο νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο που ετοιμάζουν να φέρουν προς ψήφιση στην Βουλή. 

Έτσι και στην Ερμιονίδα μετά απο τις εξελίξεις ορίστηκε συντονιστική επιτροπή των ντόπιων αγροτών και καλούν όλους τους αγρότες και κτηνοτρόφους σε συγκέντρωση με τα μηχανήματά τους σήμερα Κυριακή 10.30 το πρωϊ στον Σταυρό Διδύμων - Λουκαϊτίου.


Πληροφορίες για το ακριβές σημείο συγκέντρωσης:


Οι Σταυροί σε αυτή την περιοχή είναι 2.

Ενας ο Σταυρός των Φούρνων, είναι η διασταύρωση του δρόμου που φεύγει από τα Δίδυμα με τον νέο της παράκαμψης, υπάρχει και ένα προσκυνητάρι εκεί.

Ο άλλος είναι στην διασταύρωση του παλιού δρόμου Διδύμων – Λουκαϊτίου με την Παράκαμψη. Διαφορετικά, όταν πάει κάποιος προς Πελεή, περνά τα Σφαγεία, η διασταύρωση προς Λουκαϊτι.