eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

''Ερμιόνη 1998: Πρωινός Καφές με την Ελένη Μενεγάκη LIVE ''

 ''ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΙ ΑΞΕΧΑΣΤΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ... ΣΤΗΝ ΕΡΜΙΟΝΗ!''
Γράφει ο Θωμάς Ι. Σκούρτης

1998... και ο Πρωινός καφές με την Ελένη Μενεγάκη έπιασαν κάβο στην Ερμιόνη έπειτα απο πρόσκληση του Δημάρχου Ερμιόνης Ανάργυρου Λεμπέση.
Μια Ερμιόνη τότε με χαμόγελο και αισιοδοξία στα χείλη των κατοίκων της.
Η καλοκαιρινή ψυχαγωγική εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1 μεταδόθηκε σ΄όλη την Ελλάδα ζωντανά απ΄το λιμάνι της Ερμιόνης!
Σκηνοθέτης ο Σταύρος Ζερβάκης, αρχισυντάκτρια της εκπομπής, η έμπειρη (των ψυχαγωγικών εκπομπών) δημοσιογράφος Ζήνα Κουτσελίνη(παρουσιάστρια σήμερα της εκπομπής ''ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ στο Star channel''.
Θα δείτε την γνωστή παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη να φθάνει στο λιμάνι της Ερμιόνης με το καίκι του Καπταν Νίκου Μέξη και του Γιού του Παναγιώτη.
Επίσης θα δείτε γνωστούς τραγουδιστές να τραγουδούν επιτυχίες εκείνης της εποχής αλλά και την εθνική μας μαγείρισσα (όπως την αποκαλούν) Βέφα Αλεξιάδου να μαγειρεύει παραδοσιακή κουζίνα μαζί με την αείμνηστη Ερμιονίτισσα μαγείρισσα Ζωή Γανώση, αλλά και να φτιάχνει παραδοσιακά Ερμιονίτικα αμυγδαλωτά με την Ζωή Μάνου.
Κάποιοι και κάποιες θα δείτε τον εαυτό σας σε νεαρή ηλικία αλλά και κάποιοι απο εσάς έφηβοι και μικρά παιδιά τότε θα αναπολήσετε το παρελθόν.
Δείτε το Βίντεο που ακολουθεί.
(ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ - ΑΡΗΣ ΣΑΜΟΛΑΔΑΣ - ΕΛΙΝΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ - ΛΟΥΚΑΝΙΔΗΣ - ΚΩΣΤΑΣ ΕΥΡΙΠΩΤΗΣ κ.α)