eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015

ΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 50 ΝΕΟΥΣ ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ Γ. ΜΑΝΙΑΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Ομάδα φίλων στο facebook για την ανταλλαγή απόψεων στα σοβαρά προβλήματα των νέων που κατάγονται από ή διαμένουν στην Αργολίδα συμφωνήθηκε να δημιουργηθεί κατά τη χθεσινή πολύ επιτυχημένη συνάντηση του Γ. Μανιάτη με πάνω από 50 νέους της Αργολίδας στο STRETTO CAFE στο Άργος.

Στη συζήτηση που κράτησε πάνω από 2,5 ώρες αναδείχτηκαν όλα τα μεγάλα προβλήματα που απασχολούν τους νέους ανθρώπους της χώρας, από την ανεργία και τις μεταρρυθμίσεις στην παιδεία, μέχρι το προσφυγικό και τις νέες γεωπολιτικές μεταβολές στην ευρύτερη περιοχή. Ειδική αναφορά έγινε στα σημαντικά προβλήματα απασχόλησης και ανάπτυξης που εμφανίζονται στην Αργολίδα στον αγροτικό, τον τουριστικό, τον πολιτιστικό και το μεταποιητικό τομέα.
Η συνάντηση θεωρήθηκε από όλους ως ένα πρώτο βήμα προκειμένου στη συνέχεια με ευρεία χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης να δημιουργηθεί με νέους επαγγελματίες ή φοιτητές ομάδα φίλων που θα διευρυνθεί με νέα μέλη που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν. Αντίστοιχες επιμέρους συναντήσεις θα γίνουν το επόμενο χρονικό διάστημα στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις, όπου διαμένει ή σπουδάζει ικανός αριθμός νέων  από την Αργολίδα.