eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

'' ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ... ΣΤΟ ΑΡΓΟΛΙΔΙΣΤΑΝ ! ''

<< ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗ ΑΠΑΤΗ ΣΤΟ ΑΡΓΟΛΙΔΙΣΤΑΝ... ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΘΗΚΕ !>>
ΨΑΡΑΣ ΜΕ ΓΝΩΣΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΠΛΑΣΤΟ - ΚΑΛΠΙΚΟ ΠΤΥΧΙΟ ΚΑΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ !!!


Καζάνι που βράζει... η Aργολίδα.
Σήμερα εν έτει 2015 Γνωστό blog με διαχειριστή ψαρά στο επάγγελμα, στηλιτεύει πλαστά πτυχία και ανομίες που έγιναν επι των αμαρτωλών κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ(όπως το γράφει) δίχως ντροπή και δίχως Τσίπα...

Όλα αυτά γίνονται την ώρα που αυτός ο διαχειριστής επι των ίδιων αμαρτωλών κυβερνήσεων, συνέργησε σε καραμπινάτη απάτη και κρατούσε παρανόμως - επιδείκνυε δημοσίως δεξιά κι αριστερά  το παρακάτω κάλπικο πτυχίο.

Η σοβαρότερη όμως και κατ΄εξακολούθησιν πράξη του, ήταν να βάζει το χέρι του στο Ιερό ευαγγέλιον ενώπιον του δικαστηρίου και να ορκίζεται επάγγελμα ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ προσπαθώντας να παραπλανήσει την δικαιοσύνη εις γνώση του.
Και μετά απ΄όλα αυτά δίχως φραγμό, τσίπα και ντροπή συνεχίζει να ασεβεί στις εισαγγελικές αρχές δείτε Εδώ και να γράφει για πλαστά πτυχία άλλων...!

Δεν έφταναν όλα αυτά,  έγραφε και αριθμό μητρώου μέλους 29 .... ο αθεόφοβος, στο παράνομο πτυχίο του! 

Αγαπητοί αναγνώστες όλες αυτές τις απάτες τις έκανε επι της αμαρτωλής(όπως τις αποκαλεί) κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ εν έτει 2002.

Αυτή την καραμπινάτη απάτη την απεκάλυψε (εκ των υστέρων) με στοιχεία ο Δήμαρχος του τέως Δήμου Ερμιόνης κύριος Ανάργυρος Λεμπέσης:

ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΚΙ ΕΔΩ 


ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ (ΤΟΥ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΟΥ ΜΕ ΠΤΥΧΙΟ ΑΠΟ ΕΝΩΣΗ ΦΑΝΤΑΣΜΑ) ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ .

ΚΙ ΟΜΩΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΨΑΡΑΣ ΕΙΧΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΛΕΕΙ...ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ .

Μετά απ΄αυτά, μόνο η παρακάτω Λαϊκή ρήση σου ΄ρχεται στο μυαλό:
«ΣΚΟΤΩΝΕ ΤΡΕΛΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕ ΤΖΕΡΕΜΕΔΕΣ !»