eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

Βασίλης Σιδέρης: Η Νέα Δημοκρατία είναι δυνατή όσο ποτέ

Όσο  και να μην αρέσει σε κάποιους, όσο και αν δεν θέλουν  να  το πιστέψουν, η Νέα Δημοκρατία  είναι  δυνατή  όσο ποτέ άλλοτε. Και  αυτό φάνηκε από  το  πλήθος  του κόσμου  που  παρευρέθηκε στην
κεντρική  προεκλογική ομιλία  του κόμματος  που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Αμαλία.
Οι  Έλληνες  πολίτες  γυρίζουν  την πλάτη τους στον λαϊκισμό και  μπορούν να διακρίνουν  το αληθινό από το ψεύτικο. Οι αγρότες, οι συνταξιούχοι, οι ελεύθεροι επαγγελματίες, οι δημόσιοι και οι ιδιωτικοί υπάλληλοι  και  σύσσωμοι οι Έλληνες  καταθέτες, μηδενός εξαιρουμένου, διήνυσαν  τους  χειρότερους  8 μήνες  του Ελληνικού  κράτους.
Γι αυτό το λόγο η Νέα  Δημοκρατία παλεύει  και  γιγαντώνει  τα ποσοστά της  που θα της εξασφαλίσουν  ισχυρότερη  κοινοβουλευτική  εκπροσώπηση  και συνεπώς κυβερνητική σταθερότητα  για την Ελλάδα. Σε αυτή τη μάχη σας θέλουμε  όλους δίπλα μας, για να αυξήσουμε  ακόμα  περισσότερο  τα  ποσοστά  στο  Νομό μας  και  να  ξανακερδίσουμε  τη δεύτερη  έδρα  για τη Νέα Δημοκρατία, η οποία αποτελούσε  κεκτημένο  με αγώνες δεκαετιών για  την Αργολίδα. Γιατί  δυνατή  Νέα Δημοκρατία  σημαίνει  και  δυνατή Αργολίδα.  Για να  ξημερώσει  την  21η Σεπτεμβρίου  ένα  καλύτερο  μέλλον  για  όλους  τους Έλληνες.

              Βασίλης Σιδέρης
Υποψήφιος Βουλευτής Αργολίδας
Νέας Δημοκρατίας