eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

''ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ Ο ΤΑΣΟΣ ΛΑΜΠΡΟΥ ''



Προς τους πολίτες του Νομού Αργολίδας και τους δημότες του Δήμου Ερμιονίδας

Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι χθες ημέρα Κυριακή 23 Αυγούστου είχα προσωπική επικοινωνία με την Πρόεδρο του ΠΑ.ΣΟ.Κ κ. Φώφη Γεννηματά, η οποία μου έκανε την τιμή να μου προτείνει να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο του ΠΑ.ΣΟ.Κ του Νομού Αργολίδας στις επικείμενες εκλογές του Σεπτεμβρίου 2015, εκπροσωπώντας τόσο το θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης σε επίπεδο Νομού όσο και την ευρύτερη γεωγραφική περιοχή της Δήμου Ερμιονίδας.
Με αίσθημα εθνικής ευθύνης και προσφοράς στον τόπο μας και στους ανθρώπους του απάντησα θετικά, με την προϋπόθεση να τοποθετηθώ στην τιμητική και συμβολική θέση της 5ης σειράς κατάταξης στη λίστα του ψηφοδελτίου του ΠΑ.ΣΟ.Κ του Νομού Αργολίδας.
Η συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο δεν ακυρώνει την αυτοδιοικητική μου πορεία και την προτεραιότητά μου να ασχοληθώ συνειδητά με το θεσμό της Α/θμιας Τοπικής Αυτοδιοίκησης,  την οποία υπηρετώ με συνέπεια και αγωνιστικότητα για πάρα πολλά χρόνια. Κύριο μέλημά μου όμως είναι να συμβάλλω στην επίλυση των προβλημάτων των τόπου μας και να φανώ ιδιαίτερα χρήσιμος στους δημότες του Δήμου Ερμιονίδας.
Στο επόμενο χρονικό διάστημα στον ένα μήνα της προεκλογικής περιόδου θα δώσουμε μία δυνατή μάχη για να πετύχουμε τους εξής στόχους:

  • Να ξανακερδίσει η δημοκρατική παράταξη και το ΠΑ.ΣΟ.Κ τη βουλευτική έδρα στο Νομό Αργολίδας.
  • Να συμβάλλουμε στην ισχυροποίηση του τρίτου πόλου στην πολιτική σκηνή από το χώρο του Κέντρου, της Κεντροαριστεράς και της Σοσιαλδημοκρατίας.
  • Να έχει τη δυνατότητα ο Νομός μας να εκπροσωπηθεί στην επόμενη Κυβέρνηση στα πλαίσια μιας νέας προγραμματικής εθνικής συμφωνίας.
  • Να απαντήσουμε δυναμικά στις σειρήνες του λαϊκισμού, της δημαγωγίας, του τυχοδιωκτισμού, του ολοκληρωτισμού και του παλαιοκομματικού συστήματος.
  • Να εγγυηθούμε την Ευρωπαϊκή πορεία της χώρας στα πλαίσια λειτουργίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
  • Να ξεφύγουμε επιτέλους από το φαύλο κύκλο των μνημονίων (το τρίτο μνημόνιο να είναι το τελευταίο) και με σχέδιο, με υπευθυνότητα και με στόχους να αναζητήσουμε και να πετύχουμε την αναπτυξιακή πορεία της χώρας.
  • Να εγγυηθούμε τις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη ο τόπος μας σε όλους τους τομείς πολιτικής, κοινωνικής και οικονομικής ζωής.
  • Απαιτείται να πρωταγωνιστήσουμε στις πολιτικές εξελίξεις του τόπου μας προς όφελος της τοπικής κοινωνίας και ευρύτερα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Για τους παραπάνω στόχους θα ανταποκριθώ στην πρόσκληση της Προέδρου του ΠΑ.ΣΟ.Κ κ. Φώφη Γεννηματά και πιστεύω ότι με αυτή την συμμετοχή θα υπηρετήσω τον τόπο μου τόσο την Αργολίδα όσο και ιδιαίτερα την Ερμιονίδα. Είναι ένα μεγάλο στοίχημα για τη δημοκρατική παράταξη να ξανακερδίσει τη βουλευτική έδρα στην Αργολίδα, το οφείλουμε στην ιστορία αλλά και στους ευρύτερους κοινωνικούς και πολιτικούς αγώνες που έχει δώσει αυτή η παράταξη για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των κατοίκων της.
Με εκτίμηση,
Τάσος Λάμπρου
 Πολιτικός επιστήμονας
Δημοτικός Σύμβουλος
 Δήμου Ερμιονίδας