eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Κυριακή 30 Αυγούστου 2015

''Ελληνική διαιτησία : Ο Χρήστος Δρούζας από την Ερμιόνη θα σφυρίζει Γ' Εθνική ''

  ΤΟ ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ ΤΟΥ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ & ΔΙΚΑΙΑ ''ΣΦΥΡΙΓΜΑΤΑ'' !
Ρεπορταζ:  sport-ermionida
Τα τελευταία χρόνια η ποδοσφαιρική Ερμιονίδα έχει γνωρίσει πολύ μεγάλες χαρές μέσα από όλες
σχεδόν της ομάδες της. Πολύ καλή πορεία της ΑΕΚ Κρανιδίου επί έξι συνεχή χρόνια στην Δ' Εθνική και αντίστοιχα κατάκτηση πρωταθλήματος Αργολίδας , επίσης κατάκτηση πρωταθλήματος Αργολίδας από τον Ερμή Ερμιόνης , τον Πορτοχελιακό , κατάκτηση κυπέλλου Αργολίδας από την Κορωνίδα Κοιλάδας και βέβαια αφήσαμε τελευταία τις δύο κατακτήσεις πρωταθλήματος Δ' και Γ΄Εθνικής από την Ένωση Ερμιονίδας και την πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα της στην  football league.  

Την φετινή χρονιά όμως η ποδοσφαιρική Ερμιονίδα θα εκπροσωπείται για πρώτη φορά στα χρονικά και στον χώρο της διαιτησίας από ένα νέο άνθρωπο ο οποίος είναι γνώστης του ποδοσφαίρου αφού έχει αγωνιστεί στο παρελθόν με τα χρώματα του Ερμή Ερμιόνης . Ο λόγος είναι για τον Χρήστο Δρούζα ο οποίος από την νέα αγωνιστική περίοδο θα σφυρίζει αγώνες του τοπικού πρωταθλήματος αλλά  και  αγώνες της Γ' Εθνικής αφού πρίν λίγο καιρό η ΕΠΟ τον ανακοίνωσε στους πίναες της. 

Το Sport-Ermionida σας παρουσιάζει ένα μίνι βιογραφικό του Χρήστου Δρούζα.


Ο Χρήστος Δρούζας γεννήθηκε στις 28 Σεπτεμβρίου 1990 στην Ερμιόνη . Η αγάπη του για το ποδόσφαιρο δεν θα αργήσει να φανεί και έτσι σε μικρή ηλικία γράφετε στις ακαδημίες του Ερμή Ερμιόνης όπου  επίσης θα αγωνιστεί στην πρώτη ομάδα .  Το 2009 μετακομίζει στην Κομοτηνή αφού πέρασε στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (Τ.Ε.Φ.Α.Α.) Κομοτηνής. Με την εγκατάσταση του στην ακριτική πόλη και από το 1ο έτος της φοίτησής του εγγράφετε στη σχολή διαιτησίας της Ε.Π.Σ. Θράκης. Η πρώτη επαφή στο γήπεδο σαν βοηθός διαιτητή γίνεται την χρονιά 2011-2012 για το πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής .  Την  επόμενη χρονιά ο Χρήστος Δρούζας ανακοινώνεται από την Ε.Π.Ο. στους διαιτητές της Δ’ Εθνικής και την χρονιά αυτή θα διαιτητεύσει δύο αγώνες με μεγάλη επιτυχία. Πρόκειται για τους αγώνες Βυζάντιο Κοκκινοχώματος-Ολυμπιακος Ροδόπολης 2-0 και Ορφέας Ελευθερούπολης-Ολυμπιακος Ροδόπολης 1-0. Την επόμενη χρονιά καταργείται η Δ’ Εθνική και η ΕΠΟ τον περιλαμβάνει στους πίνακές της για να διαιτητεύει αγώνες των ομάδων Κ20 της Super League



Κάποιοι από τους  κυριότερους αγώνες που διαιτήτευσε ήταν :Ξάνθη-Εργοτέλης  5-0 Ξάνθη-Πας Γιάννινα 0-1 ,Ξάνθη-Πλατανιάς 3-1 , Πανθρακικός - Ξάνθη  3-1 Πανθρακικός-Λεβαδειακός 2-0 ,  Πανθρακικός-Καλλονή, 2-1 Αστέρας Τρίπολης-Αρης .Επίσης έχει πολλές διαιτησίες με τις μεικτές ομάδες της Βορείου Ελλάδας.

Το καλοκαίρι του 2015 ο Χρήστος Δρούζας συμμετέχει στα τεστ yo-yo πού γίνονται στις εγκαταστάσεις του Αγ. Κοσμά για διαιτητές της Νοτίου Ελλάδας έχοντας  πολύ καλές επιδόσεις και λίγο καιρό αργότερα η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας τον ανακοινώνει στους διαιτητές που θα σφυρίξουν για την ποδοσφαιρική χρονιά 2015-2016 στην Γ΄ Εθνική.


Το καλοκαίρι του 2015 επιστρέφει από την Κομοτηνή στην Ερμιόνη για μόνιμη εγκατάσταση και από τον σύνδεσμο διαιτητών Θράκης μετακομίζει στον σύνδεσμο διαιτητών Αργολίδας οπού θα τον δούμε να σφυρίζει τόσο σε τοπικό επίπεδο αλλά και σε αγώνες των τεσσάρων ομίλων της Γ΄ Εθνικής.

Το Sport-Ermionida εύχεται στον Χρήστο Δρούζα καλές διαιτησίες και να τον δούμε γρήγορα στην Super League αλλά και εκτός Ελλάδας σε διεθνείς διοργανώσεις.