eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

'' Ένα ανάλογο ''

Την Κατοχή οι αντάρτες με την καθοδήγηση Βρετανών Αξιωματικών είχαν ως κύριο στόχο τα τραίνα, τις γραμμές και τις γέφυρες του σιδηροδρομικού δικτύου.
Οι Γερμανοί μπροστά από την ατμομηχανή έβαζαν ένα τραίνο κλουβί γεμάτο πατριώτες για να αποτρέψουν το σαμποτάζ.
Οι Γερμανοί στην προπαγάνδα τους για να στρέψουν τον λαό κατά των συμμάχων και των ανταρτών απέδιδαν την πράξη τους αυτή στους συμμάχους και αντάρτες, ότι αυτοί με τις πράξεις τους .... έβαζαν και γέμιζαν το κλουβί.

Και σήμερα οι Γερμανοί και οι Ευρωπαίοι, κατά Αλέξη, δημιουργούν τις άθλιες ουρές γέρων και αρρώστων έξω από τις Τράπεζες!
Ευτυχώς που βρέθηκε και ο Πανούσης να του πει: κάτω τα χέρια από την Αστική Δημοκρατία.

Για την όλη κατάστασή μας φταίμε 80% και η Ευρώπη 20%.
Και ο κόσμος περίμενε από τον Αλέξη, ως νέα γενιά, να διορθώσει το 80% που μας αφορά με έργα δικαιοσύνης, και όχι να μεταθέσει τις ευθύνες όλες στους Γερμανούς και την Ευρώπη. Εμείς φταίμε, και αν μέχρι σήμερα ρίχνουμε τα βάρη στην προηγούμενη γενιά, με αυτήν την πράξη άρχισε να παίρνει τα βάρη η νέα γενιά. Ναι η γενιά μας γέμισε το Δημόσιο, αλλά η νέα γενιά θέλει το γέμισμα να το κάνει και ιδεολογία.

Μόνο για το παραπάνω, ΝΑΙ στην Ευρώπη και στο Ευρώ, ΝΑΙ στη συλλογική Ευρωπαϊκή Αριστερά που αποβλέπει στη μεσότητα, στη δικαιοσύνη και στην εμβάθυνση της Αστικής Δημοκρατίας. Ναι στην Αριστερά που βλέπει πρώτα την καμπούρα της. Αν στο ΝΑΙ συνευρίσκονται Σαμαράς, Βενιζέλος, Γ. Παπανδρέου και άλλοι αίτιοι, ατυχής συγκυρία.



Έρρωσθε,
Βασίλης Γκάτσος