eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

'' Τα Φράγματα;;; ''

Γράφει ο Βασίλης Γκάτσος
Από την σύσκεψη στο Δημαρχείο με τον Περιφερειάρχη:

"Επίσης κατά τη συζήτηση τέθηκε το θέμα της αφαλάτωσης και του Αναβάλου, το έργο της αντικατάστασης του δικτύου ύδρευσης του Κρανιδίου, το οποίο έχει ξεκινήσει αλλά δεν έχει ολοκληρωθεί, το αποχετευτικό έργο Κρανιδίου - Κοιλάδας - Πορτοχελίου, η ολοκλήρωση του οποίου υπεγράφη πρόσφατα.
Επί πλέον συζητήθηκε η επικαιροποίηση της μελέτης για ένταξη σε πρόγραμμα χρηματοδότησης του αποχετευτικού των Διδύμων με σύστημα διαχείρισης τύπου κόμπακτ, η εκπόνηση νέων μελετών για το αποχετευτικό του Ηλιοκάστρου και της Θερμησίας και η μελέτη για το αντιπλημμυρικό έργο της λεκάνης των Διδύμων."

Γιατί δεν τέθηκε το θέμα των τριών βασικών φραγμάτων για να έχουμε δικό μας νερό αρίστης ποιότητας;
Θα μου πείτε: Και να το θέταμε, σιγά τα ωά με τέτοια κρίση που περνάμε.
Δεν είναι έτσι. Αυτές οι συσκέψεις είναι πολύ καλές, γιατί ο Δήμος μας θέτει θέματα τα οποία καταγράφονται σε πρακτικά και δελτία τύπου και αρχίζει έτσι να μετρά ο χρόνος. Ανοίγει ένα θέμα, άρα αρχίζει και μια επίσημα αλληλογραφία κ.λ.π. Χωρίς να τεθεί το θέμα, δεν υφίσταται θέμα για την Περιφέρεια.
Νομίζω για πρώτη φορά τέθηκε το θέμα για αντιπλημμυρικό έργο της λεκάνης των Διδύμων. Το θέμα λοιπόν αυτό αρχίζει και μετράει το χρόνο του, δηλαδή γίνεται υπαρκτό στη Διοίκηση.

Έρρωσθε,
Βασίλης Γκάτσος