eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

''Ευχαριστήριο της Δημοτικής Κοινότητας Ερμιόνης ''

Αγαπητοί Συμπατριώτες,


Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω μέσα από την καρδία μου, ΟΛΟΥΣ όσοι συνέβαλαν στην όμορφη εικόνα που παρουσίασε η Ερμιόνη μας στην Πασχαλινή περίοδο.
Συγκεκριμένα, τους συν-διοργανωτές μας:
Το ΝΠΔΔ Κοινωνικής Πρόνοιας-Αλληλεγγύης-Πολιτισμού και Παιδείας του Δήμου Ερμιονίδας και την Πρόεδρο κ. Κέλλυ Μητσου καθώς και τον αλιευτικό σύλλογο Ερμιόνης, που πάντα είναι αρωγοί, συμπαραστάτες δίνοντας και την ψυχή τους στην διοργάνωση του εθίμου: "Το κάψιμο του Γιούδα".
Επίσης,
τον μαέστρο κ. Τάκη Μανιάτη και το Χορωδιακό Εργαστήρι Ερμιόνης, που έψαλλαν τα Εγκώμια, τους χορηγούς της Εκδήλωσης, την χορευτική ομάδα της Ερμιόνης και τον χοροδιδάσκαλο κ. Κωστα Σκούρτη και όλους τους εθελοντές των οποίων η συμβολή και βοήθεια ήταν πολύτιμη.
Θα ήταν παράλειψη να μην ευχαριστήσω το προσωπικό καθαριότητας του Δήμου μας και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Μέμο Ντούβαλη, που συνέβαλλαν καθοριστικά στην όμορφη εικόνα της Ερμιόνης αλλά και ολόκληρου του Δήμου.

Συμπατριώτες μου,

Να είστε βέβαιοι, ότι θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια, δουλεύοντας από κοινού και με ενότητα, με στόχο να παράγουμε έργο αντί να μιλάμε πολύ και η Πασχαλινή εικόνα της καθαρής Ερμιόνης, να διατηρηθεί και να βελτιώνεται.

"Λιγότερα συνθήματα και πιο πολύ ΔΟΥΛΕΙΑ"

Χρόνια Πολλά, Χριστός Ανέστη

Με εκτίμηση,
Ο Πρόεδρος
Δημοτικής Κοινότητας Ερμιόνης

ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΑΓΚΛΗΣ