eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Σάββατο 4 Απριλίου 2015

"ΠΑΤΡΙΔΟΓΝΩΣΙΑ"

 Ο Θεατρικός Όμιλος φιλοξενεί την καταπληκτική μουσική παράσταση - πολιτική επιθεώρηση "ΠΑΤΡΙΔΟΓΝΩΣΙΑ"
Ο Θεατρικός Όμιλος φιλοξενεί την καταπληκτική μουσική παράσταση - πολιτική επιθεώρηση "ΠΑΤΡΙΔΟΓΝΩΣΙΑ", με το Γεράσιμο Γεννατά, το Σάββατο 4 Απριλίου 2015 στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΑΡΤΙΚΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ :
α) ΩΡΑ: 18.30 (ΜΑΘΗΤΙΚΗ) Τιμή εισ. : 6,00 €
β) ΩΡΑ: 21.00 (ΕΝΗΛΙΚΩΝ) Τιμή εισ.: 10.00 €
ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ : 698 698 2224
Το έργο “Πατριδογνωσία ή τίποτα πια δεν είναι για συγγνώμη”, είναι μια πολιτική επιθεώρηση, σε κείμενα των Γεράσιμου Γεννατά και Γιώργου Γαλίτη και σκηνοθεσία του Θανάση Χαλκιά. Πρόκειται για επιθεώρηση διαμαρτυρίας όπου σατιρίζονται με σπαρταριστό τρόπο τόσο η τρέχουσα επικαιρότητα όσο και η ελληνική ιστορία γενικά.
Στην παράσταση ακούγονται ποιήματα των Μπρεχτ, Μαγιακόφσκι, Λασκαράτου, Έλιοτ, Σαχτούρη, Τζόυς, μελοποιημένα από τον συνθέτη Γιώργο Κομπογιάννη. Τα τραγούδια αποδίδουν ο Βασίλης Μπαμπούνης (τραγούδι, κιθάρα) και η Φυλένια Σπαχή (βιολοντσέλο).
 

Οι συντελεστές της παράστασης:
Πρωτότυπα κείμενα: Γεράσιμος Γεννατάς, Γιώργος Γαλίτης,
Επιλογή κειμένων: Γεράσιμος Γεννατάς, Γιώργος Κομπογιάννης, Σκηνοθεσία: Θανάσης Χαλκιάς, Μουσική: Γιώργος Κομπογιάννης, Επιμέλεια σκηνικού χώρου και κοστουμιών: Θάλεια Ιστικοπούλου, Σχεδιασμός φωτισμών: Χριστίνα Καμμά, Σχεδιασμός βίντεο: Γιάννης Λεοντάρης, Βοηθός σκηνοθέτη-Κατασκευές: Βασιλική Τσακίρη.