eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

'' ΛΕΜΠΕΣΗΣ ΠΡΟΣ ΓΑΝΩΣΗ ΓΙΑ «ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΚΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΑ;» ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ''

 ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ ΠΡΟΣ ΙΩΣΗΦ ΓΑΝΩΣΗ:

 ''Να το ξέρεις Ιωσήφ Γανώση , μετά από αυτά που θα διαβάσουνε οι δημότες μας και τα άλλα.... τα δικά σου τα δημοτικά ''μαργαριτάρια'' (ξέρεις πως τα ξέρω καλά αυτά τα δικά σου) να είσαι σίγουρος πως δεν θα σε <<ξεπλένει>> ούτε η κολυμβήθρα του σιλωάμ.''


Αγαπητοί Συνδημότες

Το έχω γράψει πολλές φορές ότι για να πιάσει κάποιος στο στόμα του τον Τέως Δήμο Ερμιόνης πρέπει να το πλύνει πολλές φορές !!!!!!!

Αυτό ισχύει και για το σύμβουλο της μειοψηφίας δηλαδή για τον πρώτο σύμβουλο της Αντιπολίτευσης και πάντα πρώτο στην Αντιπολίτευση τον κ. Ιωσήφ Γανώση που τόλμησε να ξεστομίσει στη συνεδρίαση του  Δ.Σ. ότι για αυτές τις  ατασθαλίες στο θέμα της ύδρευσης φταίει ο Δήμαρχος του τέως Δήμου Ερμιόνης Ανάργυρος 
Λεμπέσης.

Φαίνεται τότε, το Νοέμβρη του  2010 που ο Ιωασηφάκης χόρευε πάνω στα τραπέζια για την νίκη του πρώην Δημάρχου Ερμιονίδας δεν μπορούσε να φανταστεί τι τον περίμενε μετά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αφού λοιπόν δεν γνώριζει ο Ιωσήφ Γανώσης και πάει ανενημέρωτος στα Δημοτικά συμβούλια θα του τα επισημάνω εγώ για να μην πέφτει σε τέτοιες ''λούμπες''... 


Αυτή την αμαρτωλή ΔΕΥΑΚ την έστησε και την επάνδρωσε το 2001 ο πρώην Δήμαρχος Κρανιδίου τότε και μετέπειτα Δήμαρχος Ερμιονίδας .

Αυτός ο εκλεκτός σου Ιωσήφ Γανώση χαράτσωσε τους Δημότες του Δήμου Κρανιδίου με το επιπλέον 80% .
 

Δεν έμεινε όμως εκεί  Ιωσηφάκη, συνέχισε με τον Καλλικράτη και την βάφτισε ΔΕΥΑΕΡ.   

Το ανέντιμο όμως και πολιτικά ανήθικο από τον πρώην Δήμαρχο Ερμιονίδας  ήταν ότι εκτός από το χαράτσι  επιπλέον του τιμολογίου 80% έστησε και το άλλο , το πιο σοβαρό , πιο περίεργο πιο σκοτεινό...Άκου λοιπόν τι έκανε Ιωσηφάκη πρωην εκλεκτός σου που σήμερα δίνει άλλα 5 χρόνια ρεγάλο στη θητεία του Δημήτρη Σφυρή.

Η τιμολογιακή πολιτική της ΔΕΥΑΕΡ που εφάρμοσε ο πρώην Δήμαρχος Ερμιονίδας ήταν: το Κρανίδι το Πόρτο Χέλι η Κοιλάδα οι Φούρνοι και τα Δίδυμα να πληρώνουν τιμή μονάδας του κυβικού 0,19 ευρώ / κυβικό ενώ οι δημότες του  Τέως Δήμου Ερμιόνης,δηλαδή η Ερμιόνη η Θερμησία και το Ηλιόκαστρο να το πληρώνουν με 0,35 ευρώ / κυβικό.Έκανε διακρίσεις , δηλαδή δύο μέτρα και δύο σταθμά.Γιατί δεν το κατάλαβες αυτό Ιωσηφάκη;Πως σου ξέφυγε εσένα αυτό;Δεν σου το αποκάλυψε αυτό το μυστικό 3,5 χρόνια κάτω απο την τέντα;

Όμως το περίεργο και σκοτεινό για μένα που έχω χρόνια στην πολιτική Ιωσήφ Γανώση, είναι ότι ο πρώην Δήμαρχος καθυστέρησε τρία χρόνια να στείλει τους λογαριασμούς στους δημότες.
Αυτό που καταλαβαίνω εγώ λοιπόν Ιωσήφ Γανώση, είναι πως προφανώς και ενδεχομένως να είχε στο πίσω μέρος του μυαλού του να κατέβει  ξανά υποψήφιος στις εκλογές του 2014 αν δεν του χαλάγαμε την μανέστρα ...

Βέβαια αυτήν την (περίεργη και σκοτεινή) αμέλεια του πρώην Δημάρχου Ερμιονίδας την φορτώθηκε (χωρίς να φταίει) ο νέος Δήμαρχος Δημήτρης Σφυρής.

Ο Δήμος Ερμιόνης Ιωσηφάκη, ποτέ δεν έστησε Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης, ποτέ δεν χαράτσωσε τους Δημότες του με το επιπλέν 80% όπως ο τέως Δήμαρχος Κρανιδίου και πρώην Ερμιονίδας.



Αφου λοιπόν Ιωσηφάκη δεν κάθεσαι καλά και θες και σου αρέσει συνεχώς να περιφέρεσαι γύρω απο το όνομα μου , Βλέπω οτι δεν την έχεις ξεπεράσει αυτή την ήττα του 2006 γι΄αυτό θα σου αναδημοσιεύσω αυτά που έλεγες και έγραφες τότε στον Παρατηρητή για τον Δήμαρχο Λεμπέση. 


Και
να το ξέρεις Ιωσήφ Γανώση , μετά από
αυτά που θα διαβάσουνε οι δημότες μας και τα άλλα.... τα δικά σου τα δημοτικά ''μαργαριτάρια'' (ξέρεις πως τα ξέρω καλά αυτά τα δικά σου) να είσαι σίγουρος πως δεν θα σε <<ξεπλένει>> ούτε η κολυμβήθρα του σιλωάμ.


Εις το επανιδείν

Ανάργυρος Λεμπέσης

Δήμαρχος του τέως Δήμου Ερμιόνης