eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

7+1 σ – ΧΟΛΗ – α .... για την Ερμιονίδα από την Ενημέρωση Πελοποννήσου;;;;;

ΑΝΑΡΤΗΣΗ 2015-02-12 7+1 σχόλια Ερμιονίδα

της Δέσποινας Δημότση εδώ
Στην στήλη «7+1″ της 19/2/2015 της «Ενημέρωσης Πελοποννήσου» αναφέρομαι, την οποία υπογράφει κάποιος κύριος Κ.Π., και έχει μία αναφορά στον Δήμο Ερμιονίδας όσων αφορά την νέα επαγγελματική ιστοσελίδα, στην οποία έχω βοηθήσει και εγώ αφιλοκερδώς. 

Υπάρχουν δημότες που έχουν συμβάλλει στην δημιουργία αυτής της επαγγελματικής ιστοσελίδας με το πλούσιο έγχρωμο φωτογραφικό υλικό και τα βίντεο που σε καμία περίπτωση δεν θυμίζει ασπρόμαυρα φύλλα παλιάς κοπής εφημερίδας!

Γιατί αυτή η αναφορά του κ. Κουρούνη αγαπητέ κύριε Κ.Π.  ; Γιατί τόση επιμονή για τον κύριο Κουρούνη κύριε Κ.Π.; Προς θεού κανένας δεν αμφισβητεί τον μεγάλο αυτό προπονητή αλλά εσείς γιατί σταθήκατε εκεί με τόσο ζήλο, γιατί; Δηλαδή σε κάθε βίντεο που τραβάμε πρέπει να αναφέρουμε και σε ποιον ανήκουν μέχρι και οι ταράτσες; Αυτό σας έκανε εντύπωση από όλη την επαγγελματική ιστοσελίδα; Εκτός αν παίζεται κάτι άλλο από πίσω (το οποίο θα φανεί στο μέλλον διότι τίποτα δεν κρύβεται).. Ούτε καν μπήκατε στον κόπο να διαβάσετε κάτω κάτω τους «όρους χρήσης δικτυακού κόμβου». Μάλλον αυτό συνέβηκε γιατί διάφοροι μπλόγκερς, πικραμένοι κτλ σας έδωσαν τις λάθος πληροφορίες.

Η Ερμιονίδα και οι δημότες της , μην ανησυχείτε κύριε Κ.Π., έχουν και κρίση και γνώση. Έχουν στείλει από εκεί που ήρθαν όσους λιγούρηδες έχουν κατά διαστήματα πλησιάσει την περιοχή για να βγάλουν κανά φράγκο βγάζοντας τη χολή τους για την Ερμιονίδα και φυσικά τους έχουν απομακρύνει εφόσον δυσφημούν την περιοχή. Προσέξτε γιατί έρχεται η ώρα σας. Το καταλάβατε κύριε Κ.Π. ;;;;;;;