eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Α.Ε. ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ Π.Α.Ε. ΠΑΡΕΣΤΗ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΕΡΜΙΟΝΗΣ

Στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της Δημοτικής Κοινότητας Ερμιόνης, παρέστη ανήμερα των Θεοφανίων, ο πρόεδρος της Α.Ε. Ερμιονίδας Π.Α.Ε. κ. Ιωσήφ Ελ. Μερτύρης.
Έπειτα από πρόσκληση του προέδρου της Κοινότητας κ. Χρήστου Δαγκλή, ο κ. Μερτύρης έκοψε κομμάτι από την Βασιλόπιτα και ευχήθηκε «Υγεία και προσωπική- συλλογική ευτυχία» και στη συνέχεια
πρόσθεσε: «Μιας και μου δίνεται η ευκαιρία, ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου τον Δήμαρχο Ερμιονίδας κ. Δημήτρη Σφυρή και τη Δημοτική Αρχή, για την στήριξη τους προς την ομάδα μας και την πολύτιμη βοήθειά που μας προσέφεραν για την βελτίωση του Δημοτικού Γηπέδου Κρανιδίου, το οποίο μέσα σε λίγους μόνο μήνες, κρίθηκε ως κατάλληλο για να χρησιμοποιηθεί ως έδρα της Ερμιονίδας στο Πρωτάθλημα της Football League ΟΠΑΠ». Στη συνέχεια ο κ. Ιωσήφ Ελ. Μερτύρης, αφιέρωσε το κομμάτι της Βασιλόπιτας στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ερμιονίδας κ. Αριστείδη Δημαράκη τονίζοντας: «Αφιερώνω αυτό το κομμάτι στον κ. Δημαράκη, όχι με την ιδιότητα του Προέδρου αλλά με αυτή του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή. Του ανθρώπου που έχει προσφέρει στην ομάδα και εκπροσώπου όλων των παιδιών που αγωνιζόντουσαν κάποτε, για τη φανέλα, για την δόξα και τις επιτυχίες του ποδοσφαίρου της επαρχίας μας».