eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

Μαρίνα Γ. Κούτση Υποψήφια βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ στην Αργολίδα: ''Ελπίδα και αξιοπρέπεια….''

Μαρίνα Γ. Κούτση

Αγαπητοί φίλοι και φίλες, πολίτες της Ερμιονίδας και όλης της Αργολίδας
Η 25η Ιανουαρίου έφερε την ελπίδα. Οι νέοι, οι άνεργοι, οι μισθωτοί, οι ελεύθεροι επαγγελματίες και οι συνταξιούχοι ελπίζουν σε μια νέα κυβέρνηση όλων των Ελλήνων. Όλοι όσοι έχουν πληγεί βάναυσα από τις μνημονιακές πολιτικές των προηγούμενων χρόνων απαιτούν πλέον αξιοπρέπεια στη θέση της ταπείνωσης.
Ο ΣΥΡΙΖΑ, ένα κόμμα της αριστεράς, είναι πλέον κυβέρνηση αλλάζοντας την προοπτική όχι μόνο στη χώρα μας, αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη. Η νίκη του είναι νίκη όλων εκείνων που προσβλέπουν στην ελπίδα και στην ανασυγκρότηση της κοινωνίας και της χώρας.
Όλοι εμείς που ζητήσαμε την υποστήριξή σας δεσμευόμαστε να είμαστε στο πλευρό της κοινωνίας, μαχόμενοι μέχρι να γίνει το όνειρο πραγματικότητα.
Προσωπικά, θέλω να ευχαριστήσω τους σχεδόν δύο χιλιάδες ανθρώπους από την Ερμιονίδα κυρίως, αλλά και απ’ όλη την Αργολίδα που με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους και δεσμεύομαι να διαθέσω το μέγιστο των δυνάμεών μου στην κοινή προσπάθεια για την ανασυγκρότηση του τόπου, έτσι που το χαμόγελο και η αισιοδοξία να επιστρέψουν και πάλι στα πρόσωπα και τα σπίτια μας.

Μαρίνα Γ. Κούτση
Υποψήφια βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ στην Αργολίδα.