eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΤΕΩΣ ΔΗΜΟΥ ΕΡΜΙΟΝΗΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ ΒΑΖΕΙ ΣΕ «ΤΑΞΗ» ΟΣΟΥΣ ΞΕΧΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ...

ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ:
<<*Ο Δήμαρχος Σφυρής, ξεκίνησε με πράξεις και όχι με αγωνιστικές παραιτήσεις Τασούλη και πιστεύω πως θα τα βγάλει πέρα.

**  Τάσο δεν πήρες χαμπάρι ότι ο πολιτικός σου Μπαμπάς και πρώην Δήμαρχος, έδωσε <<Ρεγάλο>> στον Δήμαρχο Σφυρή για πέντε συν(+) πέντε χρόνια;>>
-------------------------------------------

Αγαπητοί Συνδημότες

Τα έχω πει, τα έχω γράψει πολλές φορές
1.  Για να πιάσεις στο στόμα σου τον τέως Δήμο Ερμιόνης πρέπει να το πλύνεις πολλές φορές.
2.  Για να γίνεις δημοσιογράφος ή πρόσωπο υπεύθυνο και έγκυρο στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, πρέπει να παρακολουθήσεις τις αρμόδιες σχολές και να αποφοιτήσεις απ’ αυτές παίρνοντας το δημοσιογραφικό σου γνήσιο πτυχίο.

Δεν μπορείς ποτέ να αυτοαποκαλείσαι δημοσιογράφος όταν είσαι απόφοιτος Έκτης δημοτικού.

Αυτές τις μέρες παρατήρησα τα γραφόμενα στο μλπογκ «Ερμιονίδα μας αρέσει δεν μας αρέσει»  και πάλι αυτούς τους ίδιους και τους όμοιους, αυτούς τους λίγους που μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού, να πιάνουν το χέρι και το μολύβι του διαχειριστή του μπλογκ, να κριτικάρουν και να παραπληροφορούν τον κόσμο.Κι όλα αυτά για τα δικά τους νάζια και καπρίτσια.

Παραπληροφορούν αυτοί οι γνωστοί,
        Για δήθεν μηνύσεις που υπέβαλλε ο Δήμος Ερμιόνης στον κ. Γανώση για την αυθαίρετη καταπάτηση του χώρου.
        Να κριτικάρουν και να επευφημούν την επιστολή του κ. Λάμπρου. Και το σπουδαιότερο να αναφερονται αυτοί οι λίγοι(μέσω του μπλογκ) στην βράβευση των φοιτητών στο λιμάνι.
        Τους απαντώ λοιπόν με τον τρόπο που εγώ ξέρω.
        Γιατί δεν ρώτησαν τον κ. Ιωσήφ Γανώση να τους ενημερώσει ότι ποτέ ο Δήμαρχος Λεμπέσης και πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου δεν υπέβαλε μήνυση στον κ. Ιωσήφ Γανώση;;;
Καλά δεν ήξεραν, γιατί δεν ρώτησαν τον ίδιο τον κ. Γανώση για να τους πεί την αλήθεια;
Δεν είχαν χρόνο να ρωτήσουν τον κύριο Γανώση (για το εν λόγω θέμα) τότε σ΄εκείνον τον περιβόητο και γνωστό περίπατο του Μπιστιού;; Καλά κάτω απο την τέντα , εκεί που Νταλαβερίζονται δεν είχανε τον χρόνο να τον ρωτήσουν γι΄αυτές τις δήθεν μηνύσεις που γράφουνε δημοσίως χωρίς τσίπα;

      Όσο για τα Ασφαλιστικά μέτρα στον κύριο Εισαγγελέα, ΝΑΙ έγιναν διοτι παρεμπόδιζε την είσοδο του λιμανιού. Μ΄αυτόν τον τρόπο(ασφαλιστικά μέτρα) ο κ. Γανώσης συμμορφώθηκε τότε και μετέφερε την τέντα πίσω, ελευθερώνοντας την είσοδο του λιμανιού.

Σ΄αυτό το θέμα του κ. Γανώση μας ξεφύτρωσε τώρα κι ο κύριος Λάμπρου, πιάνοντας στο στόμα του τη διοίκηση μου στον Δήμο Ερμιόνης.

Όταν το πληρόφορήθηκα οτι ο κ. Λαμπρου είχε αναφερθεί στη διοίκηση μου κατα τη τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ μου ήρθαν πολλά στο μυαλό για τον κ. Τάσο , αλλά εσιώπησα για πολλούς και διάφορους λόγους.

Όμως ο Τασούλης ο Λάμπρου δεν με σεβάστηκε και συνέχισε την επίθεση στη διοίκηση μου με μια ανακοίνωση που μοιάζει στον πολιτικό του Μικρομεγαλισμό.


        Ο κ. Λάμπρου φαίνεται θα ξέχασε τώρα οτι θήτευε 16 χρόνια πίσω από τον πολιτικό του Μπαμπά, άρα τον προειδοποιώ να κάτσει καλά γιατί όσο και να προσπαθεί να το κρύψει, δεν φέρει το νέο και το κανούργιο στη πορεία του, είναι και αυτός παλιάς σχολής πολιτικός...

        Η διένεξη μεταξύ του Δημάρχου του τέως Δήμου Ερμιόνης και του Ιωσήφ Γανώση αφορούσαν εμένα και αυτόν και όχι εσένα Τασούλη που θέλεις τώρα να μπείς στη μέση για να δικαιολογήσετε την περίεργη και σκοτεινή(όπως έλεγε ο πολιτικός σου Μπαμπάς) ψήφο σας.

        Τα περιβόητα <<τσακίσου>> και καθαρίστε τον Δήμο, τα απηύθυνα και τα φώναζα με δύναμη σ’ αυτούς που εφάρμοζαν τις αγωνιστικές και επαναστατικές ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ενώ το σκουπίδι ήταν βουνό, Τασούλη.
        
Ο Δήμαρχος Σφυρής, ξεκίνησε με πράξεις και όχι με αγωνιστικές παραιτήσεις Τασούλη και πιστεύω πως θα τα βγάλει πέρα.
        Τάσο δεν πήρες χαμπάρι ότι ο πολιτικός σου μπαμπάς και πρώην Δήμαρχος έδωσε <<Ρεγάλο>> στον Δήμαρχο Σφυρή για πέντε συν(+) πέντε χρόνια;
Δεν το διάβασες αυτό στην τελευταία του συνέντευξη σύντροφε Τάσο;;;

        Αγαπητοί Συνδημότες Ερμιονίτες.
        Την βράβευση των φοιτητών την ημέρα της 28ης Οκτωβρίου την όρισε ο αείμνηστος Δάσκαλος μας στην Διαθήκη του. Ο Μιχαλάκης Παπαβασιλείου την επιβεβαίωσε κι ο αείμνηστος Ακαδημαϊκός (ΑΘΑΝΑΤΟΣ) Ορέστης Λουρίδης το επισφράγισε στο λιμάνι της Ερμιόνης βραβεύοντας την 28η τους φοιτητές. Ο Δήμος Ερμιόνης είχε και τις αποφάσεις των συμβουλίων των περισσοτέρων σχολείων της Ερμιόνης γι΄αυτή την ημέρα, γι΄αυτόν τον σκοπό και σ΄αυτόν τον χώρο.
Εμείς ως Δημοτική αρχή τότε αλλά και η σημερινή δημοτική αρχή θέλησε να κάνει πράξη την επιθυμία - πρόταση των μεγάλων Δασκάλων που προανέφερα και ν΄ακούγονται τα ονόματα των Επιτυχόντων φοιτητών στο Λιμάνι της πόλης και οχι μέσα σε τέσσερους τοίχους την ημέρα των θεοφανείων  που είναι αφιερωμένη στα παλικάρια του Σταυρού.Τώρα αν αυτά τα παπαγαλάκια, αυτοί οι αποτυχημένοι στην πολιτική παπαγαλίζουν κι έχουν
άλλη άποψη , τι να τους κάνω εγώ;Δικαίωμα τους.Πάντως το λόγο θα τον έχουν οι γονείς των μαθητών.

        Την βράβευση των μαθητών λάμπρυνε με την παρουσία της για πρώτη φορά η τέως Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κυρία Άννα Ψαρούδα Μπενάκη που για πρώτη φορά προσκλήθηκε να παραστεί.


  ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ
του τέως Δήμου Ερμιόνης