eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

ΣΤΑΥΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ: ''ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΘΛΙΒΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΔΕΥΑΕΡ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ''

ΣΤΑΥΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
<<*ΕΔΩ ΤΙ ΛΕΝΕ ΑΙΣΧΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ Ή ΕΥΓΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ ΠΟΥ ΦΕΡΑΤΕ ΤΗΝ ΔΕΥΑΕΡ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ;;;

**ΕΙΣΑΣΤΕ Ή ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΨΑΡΟΚΑΣΕΛΕΣ;;;>>

------------------------------------------------------

<< ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΗΜΟΥ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΣΤΙΣ:21ΟΚΤΩΜΒΡΙΟΥ2014 ΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ και ώρα:18μμ
20η Συνεδρίαση δημοτικού συμβουλίου του δήμουΕρμιονίδας στο υπαριθμόν θέμα13με θέμα την ΔΕΥΑΕΡ΄
ΘΕΜΑ 13ον:Διακανονισμός με ΔΕΗ για ρύθμιση οφειλών με περισσότερες δόσεις με εγγύηση τον δήμον Ερμιονίδας.>>

Γράφει ο  Σταύρος Γεωργίου απο τους Φούρνους

Τι μας ανακοίνωσε η νέα επιστασία της ΔΕΥΑΕΡ για τα χάλια των ωφειλών της ΔΕΥΑΕΡ προς την ΔΕΗ:Οτι η ΔΕΗ θα κόψει το ρεύμα των μοτεριών που τροφοδοτούν νερό προς τους καταναλωτές από τις γεωτρήσεις Σοφικίτη και Αργυρόπουλου διότι το ποσό είναι υπέρογκο και αυτό συνέβη διότι η ΔΕΥΑΕΡ δεν εξοφλούσε το ρεύμα λόγω ελείψεως χρη μάτων που δεν εισέπρατε!!!!!!!.
Και με το συγκεκριμένο συμβούλιο έπρεπε να παρθεί ομόφωνη απόφαση και από την συμπολίτευση και αντιπολίτευση΄:Για να γίνει διακανονισμός με την ΔΕΗ στη κεντρική   δίοικηση  να φαίνεται ως εγγυητής ο δήμος Ερμιονίδας για την ρύθμιση του  συγκεκρι μένου χρέους:ΔΗΛΑΔΗ Η ΔΕΥΑΕΡ ΧΡΩΣΤΑΓΕ ΣΤΗΝ ΔΕΗ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ. ΔΙΟΤΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΕΠΡΑΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ.
Και η απολογία της νέας δίοικησης συνεχίζεται από την περιφέρεια Ερμιόνης(δηλαδή Ερμιόνη-Ηλιόκαστρον-και Θερμησία) είχανε να στείλουνε λογαριασμούς επτά (7) τετράμηνα δηλαδή=επτά επι τέσσερα ίσον εικοσιοκτώ μήνες ήτοι=4Χ7=28μήνες κοντά στα δυόμισυ χρόνια.Και η ιστορία συνεχίζεται στην δημοτική κοινότητα είχαν να αποσ ταλούν λογαριασμοί για εξόφληση νερού τέσσερα τετράμηνα δηλαδή δεκάξη μήνες ήτοι=4Χ4=δεκάξη μήνες περίπου ενάμισυ χρόνος.Αυτό συνέβη και στη δημοτική κοιν.  Κρανιδίου.
ΕΔΩ ΤΙ ΛΕΝΕ ΑΙΣΧΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ή ΕΥΓΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ ΠΟΥ ΦΕΡΑΤΕ ΤΗΝ ΔΕΥΑΕΡ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ??????  

Εδώ δημιουργούνται πολλά ερωτηματικά γιατί έγιναν αυτά .Και μέρος της αντιπολίτευσης ζήτησε να μπεί εισαγγελέας.Βέβαια όλη η αντιπολίτευση ψήφισε το συγκεκριμένο θέμα13 να κάνει διαπραγματεύσεις με την κεντρική δίοικηση της ΔΕΗ στην Αθήνα για να συνεχίζουν οι καταναλωτές να έχουν νερό στα σπίτια τους.

Οσο για το ποσό που χρωστάει η ΔΕΥΑΕΡ στην ΔΕΗ. Και  τι χρήματα ωφείλουν οι καταναλωτές από τα μη σταλμένους λογαριασμούς επειδή διαβαστήκανε και αυτά στην συζήτηση εχω να δηλώσω τούτο: Ότι λόγω των εορταστικών εκδηλώσεων 28ηςΟκτωμβρίου χθες και ότι υπάρχουν πατριώτες που άκουσαν τις βόμβες του πολέμου το σαράντα δεν τους αναφέρω, γιατί είναι η χειρότερη βόμβα που έσκασε στον Δήμο Ερμιονίδας και θα τρομάξει ο κόσμος!!!!!!! Αυτά είναι τα χάλια της απερχόμενης δίοικησης της Ερμιονίδας διότι εάν είχαν εισπραχθεί οι ανωτέρω λογαριασμοί δεν θα είχε το πηγαιν΄έλα με την δίοικηση της ΔΕΗ ,και η ΔΕΗ δεν θα απειλούσε για κράτει της λειτουργίας των μοτεριών.                                                       
Εδώ όμως το πρόβλημα της ΔΕΥΑΕΡ δεν σταματάει είχε άλλο ένα τεχνικό πρόβλημα που ο κύριος Αντιπρόεδρος με προσωπική του επιστασία και χειρονακτική εργασία επίλυσε ένα μεγάλο πρόβλημα των διαροών του δυκτύου που αναγκαστικά τα μοτέρ δουλεύανε επι εικοσι τετραώρου βάσεως καταναλώνοντας ρεύμα από την ΔΕΗ.Τώρα με το συμμαζεμα διαρροών που προυπήρχαν προ αμνημονεύτων χρόνων τα μοτέρ δουλεύ ουναι δώδεκα ώρες το έικοσιτετράωρο και αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να έχει σχετική οικονομία η ΔΕΥΑΕΡ.

Φυσικά τώρα τι γίνεται με τους μη απεσταλμένους λογαριασμούς μπορούν οι συνταξιούχοι με χαμηλές συντάξεις Π.χ αγρότες-ψαράδες ανθρωποι που έχουν ανάγκη να παίρνουν τα φάρμακα. Ευτυχώς που η νέα δίοικηση γνωρίζει πρώτα το πρόβλημα των φτωχών ανθρώπων και θα προσπαθήσει να βρεί μια σοβαρή λύση αυτό μας το υποσχέθηκε και ο πρόεδρος και αντιπρόεδρος. Και η υπόλοιπη επαρχία τι γίνεται π.χ Πορτοχέλι-κοιλάδα-Δίδυμα-Φούρνοι -Λουκαϊτι-Ράδο.Εγώ προσωπικά στο συγκεκριμένο συμβούλιο δεν άκουσα ναχρωστάνε!!!!!! 

ΩΠΑ ΕΔΩ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝΕ!!!!!.ΚΥΡΙΑ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΔΕΥΑΕΡ!!! ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΡΗ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΡΟΪΔΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΑΜΕ!!! ΑΥΤΗ Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΚΑΝΑΝΕ ή ΔΕΝ ΚΑΝΑΝΕ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΔΕΥΑΕΡ???. ΕΛΕΓΧΑΝΕ ή ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΑΝΕ ΤΗΝ ΔΕΥΑΕΡ???? 

Ερωτησή μου προς τους εθελοντές του δήμου Ερμιονίδας που προσπαθούν να προβάλλουν τα πρόβληματά του, Γιατί δεν ασχολήθηκαν με το συγκεκριμένο πρόβλημα ???Διότι η μπάλα παίρνει και τον δήμο Ερμιονίδας<ΝΑΤΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ :ΩΣ ΕΓΓΥΗΤΗΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΗΣ ΔΕΥΑΕΡ ΛΟΓΩ ΜΗ ΑΠΟ ΣΤΟΛΗΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ!!!!
Δηλαδή κύριοι μπλογκερίστες τι μας παίζετε τις ψαροκασέλες.  Σε όλους εσας τις ψαροκασέλες το έξής:κυρία επισκέφθηκε από τη βόρεια Ερμιονίδα(ΠΡΟΣΕΧΤΕ)να  εξοφλήσει το λογαριασμό κατανάλωσης του νερού την Πέμπτη ένώ ο λογαριασμός είχε λήξει την περασμένη Παρασκευή δηλαδή έξι μέρες πρίν και η απερχόμενη δίοικηση της ΔΕΥΑΕΡ της επέβαλλε πρόστιμο δύο Ευρώ και την παρακληση να μην το μάθει ο συζυγός της παρ'όλο που αργήσανε στην Αθήνα λόγω ιατρικών εξετάσεων.

Πέστε μας κύριοι μπλογκερίστες γιατί αυτή η μεταχείριση σε αυτούς που πληρώνανε ,μας κοπανάτε όλα στην φόρα αυτή είναι η ελεύθερη αρθρογραφία σας????????????????? ΕΙΣΑΣΤΕή ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΨΑΡΟΚΑΣΕΛΕΣ??????????

Σταύρος.Α.Γεωργίου/Φούρνοι.