eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

''ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ... ''

Ο ΡΟΛΟΣ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ - ΤΟΛΗΣ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ

Σήμερα αφιερώνει το τραγούδι μαζί με τα παρακάτω ο Ανάργυρος Λεμπέσης:


 ΟΣΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ!

<<Αφιερωμένο σ΄ έναν μεσήλικα , οικογενειάρχη ,  με μυαλό βρέφους που η τοπική μας κοινωνία δεν θα του δώσει ποτέ τη θέση του Δημάρχου.
Μετά τις αυθαίρετες καταπατήσεις της παραλίας της Ερμιόνης έρχεται σήμερα ένας ταβερνιάρης (νικημένος κι αυτός απο μένα ,που ποτέ δεν έγινε  δήμαρχος) να μας κάνει ιατροφαρμακευτικές γνωματεύσεις απο blog που διαχειρίζεται αυτοαποκαλούμενος δημοσιογράφος με κάλπικο πτυχίο.
Έρχεται λοιπόν τώρα αυτός ο ταβερνιάρης , αυτός ο νικημένος απο μένα (με πίεση!!!) να συγκρίνει τα νιάτα , τα γηρατειά , τις μαύρες , τις άσπρες και τις κατακόκκινες τρίχες...

Τσακίσου λοιπόν και νομιμοποίησε αυτό το αυθαίρετο σου στο λιμανι της Ερμιόνης, καταπατητή της Δημόσιας περιουσίας μας κι ασε τις ιατροφαρμακευτικές γνωματεύσεις. Η κοινωνία μας ήξερε και ξέρει , αν θα επιλέξει να την κυβερνήσει κεφάλι με άσπρες η κεφάλι με κοκκινες τρίχες  ... Άλλωστε η τοπική μας κοινωνία το 2006 έδωσε το μάθημα της και κάποιους της τρίτης ηλικίας τους έστειλε στη θέση του Δημάρχου και άλλους της άλλης ηλικίας τους άφησε στην ταβέρνα!

Υ.Γ:Μπορεί να σου είναι μαράζι και καημός , αλλά όσο θα ζώ και θ΄αναπνέω θα είμαι εδώ , παρών να σου/σας θυμίζω τον κοινωνικό και πολιτικό τρόπο που σε νίκησα!


ΟΣΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ!>>

ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ

καλή σας ακρόαση ...