eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΜΕΤΑΚΙΝΗΤΟΣ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΗΘΙΚΗΣ Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΦΥΡΗΣ - ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ Ο κ. ΚΑΜΙΖΗΣ Η΄ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΚΘΕΤΟΣ Ο ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ;;;

  Σφυρής προς Καμιζή:

 

''Να μου παραδώσετε την Ηλεκτρονική Αλληλογραφία του Δήμου Ερμιονίδας!!!''

 

Μεγάλο θέμα έχει προκύψει στον Δήμο Ερμιονίδας με την μη παράδοση της Ηλεκτρονικής Αλληλογραφίας από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή στην νέα Δημοτική Αρχή.

Όπως προκύπτει από το Δελτίο Τύπου του Δήμου Ερμιονίδας, η Ηλεκτρονική Αλληλογραφία έχει διαγραφεί στις 27 Αυγούστου 2014 από τον υπολογιστή του Δήμου που ήταν αποθηκευμένη, αλλά και από τον κεντρικό υπολογιστή του παροχέα.

Ακολουθούν τα έγγραφα που εστάλησαν από τον Δήμαρχο Ερμιονίδας κ. Δημήτρη Σφυρή προς τον πρώην Δήμαρχο Ερμιονίδας κ Δημήτρη Καμιζή και προς τον κ. Ειασαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου, τα οποία κοινοποιούνται επίσης στον Υπουργό Εσωτερικών κ. Αργύρη Ντινόπουλο, στον Γενικό Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου κ. Γιώργο Διδασκάλου, στον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρο Τατούλη και στον Γενικό Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης κ. Λέανδρο Ρακιντζή: