eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ «ΠΕΡΙΛΑΒΑΙΝΕΙ» ΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ BLOG ΣΤΑΜΑΤΗ ΔΑΜΑΛΙΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΜΙΖΗ

  ΣΤΑΥΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ:

''ΕΑΝ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΙΚΟΙ ΜΠΛΟΓΚΕΡΣ ΤΟΥ...''


Γράφει ο  Σταύρος Γεωργίου απο τους Φούρνους

Παρατηρώντας τις αναρτήσεις του φιλικά μπλόγκερ Σ.Δαμαλίτη προς την παράταξη της δημοτικής αρχής του απέρχομενου/παραιτούμενου/παραμένοντος δημάρχου του δημου Ερμιονίδας την:α) ανάρτηση=ΠΑΛΙ ΕΜΠΟΔΙΑ....ΣΤΟΝ ΚΑΜΙΖΗ . Ερωτάσθε νέε δήμαρχε Ερμιονίδας Δημήτρη Σφυρή και κάθε αρμόδιος συνεργάτης σας αιρετός και μη....κκλπ και κλπ(Διαβαστε την αναρτησή τους ΕΔΩ .                                                                 
                           
 Και β)ανάρτηση=Αφού το λέει ο κ.Γενικός ετσι θα γίνει.....
Η επαναλειτουργία των Διδύμων ως χώρου ανεξέλεκτης διάθεσης,απορριψης αποβλήτων ή προσωρινής αποθήκευσης αποκλείεται.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ
 
ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΣΥΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΙΤΩΝ<ΦΟΥΡ ΝΟΙ-ΔΙΔΥΜΑ-ΛΟΥΚΑΪΤΙ> ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΑΠΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΙΤΩΝ <ΦΟΥΡΝΟΙ-ΔΙΔΥΜΑ-ΛΟΥΚΑΪΤΙ> ΜΙΑ ΗΘΙΚΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΚΑ ΝΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΞΕΛΕΚΤΗ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΔΕΜΑΤΟΠΟΙΗΤΗ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ  <ΣΤΑΥΡΟΣ-ΔΙΔΥΜΑ> ΔΗΛΑΔΗ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ Ο ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ.
Με τις σοβαρές και επίσημες δηλώσεις του κυρίου Γενικού Γραμματέα Συντονισμού Δια χείρισης Αποβλήτων του ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ:κ.Δημήτρη Καλογερόπουλου. (Δια βάστε τις δηλώσεις ΕΔΩ)
Οι οποίες δηλώσεις καθησυχάζουν την αγωνία, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΧΩΡΙ ΩΝ <<ΦΟΥΡΝΟΙ-ΔΙΔΥΜΑ-ΛΟΥΚΑΪΤΙ>> ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΔΗ ΜΟΥ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΤΑΥΡΟΣ-ΔΙΔΥΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΕΞΕΛΕΚΤΗ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΛΟΓΩ ΚΑΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ.

 
Εμείς ή ομάδα πολιτών<ΦΟΥΡΝΟΙ-ΔΙΔΥΜΑ-ΛΟΥΚΑΪΤΙ> =ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ τον Κύριο Γενικό διότι αποδεικνύεται ,ότι με σοβαρότητα και την πειστικότητά μας  πετύχαμε αυτό το αποτέλεσμα.                                                                                                                       Απορούμε για την θέση που είχε ο μπλόγκερ Σ.Δαμαλίτης την μία μέρα να κατηγορεί όλες τις κινήσεις που έγιναν για την προστασία του χώρου του δεματοποιητή από την νέα παραπλήσια χωματερή που άρχισε να δημιουργείται από την απόρριψη των απορριμμάτων.


Και μάλιστα προσπαθώντας να μπλέξει και τον νεοεκλεγέντα δήμαρχο του δήμου Ερμιονίδας κύριο Δημ.Σφυρή ότι ο χώρος αυτός ο ιδιωτικός τον τελευταίο καιρό χρησιμοποιείται σαν ένας χώρος μεταφόρτωσης των απορριμμάτων του δήμου Ερμιονί δας χωρίς να αναφέρει την πινακίδα του δασονομείου Κρανιδίου: ΦΑΤΣΑ/ΝΑΤΣΑ που αναφέρει =Σύσταση να μην ρίχνουν απορρίμματα γιατί είναι παράνομοι βάσει του νόμου που γράφει η πινακίδα.Και όλο το σεκλέτι του κυρίου Δαμαλίτη/ φωτογράφου(μέλους της συντονιστικής επιτροπής των εθελοντών για την ανακύκλωση του δήμου Κρανιδίου) , είναι εάν το αυτοκίνητο θα παραμείνει και μετα την :1ηνΣεπτεμβρίου????
 
ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΣΤΟΝ ΔΑΜΑΛΙΤΗ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΑ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ή ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΑΤΙ ΕΑΝ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΕΚΕΙ!!!!                       
Η ΒΑΣΙΚΗ ΜΑΣ ΑΠΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ: ΤΕΤΟΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΝ ΠΟΥ ΚΑΤΙ ΤΥΠΟΥ ΔΑΜΑΛΙΤΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑΝ ΚΑΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ???

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ Η ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ!!!!!!!!
 
Αλλά αγαπητοί φίλοι εμείς τι κάναμε ???? Τι φωνάζαμε????


ΦΩΝΑΖΑΜΕ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΚΟΜΠΟΣΤΟΠΟΙΗΣΗ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ Η ΣΚΟΥΠΙΔΙΛΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ!!!!!! ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ???
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΚΡΙΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ ΟΠΩΣ ΚΡΙΝΕΙ ΠΑΝΤΑ!!!!!!
 
Και τώρα επανέρχεται ο μπλογκερ Δαμαλίτης μετά τις δηλώσεις του κυρίου Γενικού Γραμματέα Συντονισμού Διαχείρισης Αποβλήτων κ.Δημήτρη Καλογερόπουλου :Η επαναλειτουργία των Διδύμων ως χώρο ανεξέλεκτης διάθεσης, απορριψης αποβλήτων ή προσωρινής αποθήκευσης αποκλείεται !!!!!!!!! 


ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΩΣΗ ΔΑΜΑΛΙΤΗ ΕΙΝΑΙ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΗΣΕ ΤΑ ΤΡΙΑΜΙΣΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟΝ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΑΡΧΗΣ ΓΕΝΟΜΕΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ.
 
ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΤΑΝ Ο ΕΤΕΡΟΣ ΤΟΤΕ ΒΟΗΘΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΥΣΤΑΣ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΚΟΜΠΟΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΔΕΜΑΤΟΠΟΙΗΤΗ ΜΑΣ ΚΟΥΝΑΓΕ ΤΗΝ ΜΑΙΜΟΥ ΜΕΛΕΤΗ ΣΑΝ ΦΙΛΑΝΔΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΑ ΦΙΛΑΝΔΡΑ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΑΝ ΦΙΛΑΝΔΡΑ ΚΑΙ Η ΦΙΛΑΝΔΡΑ ΨΗΦΙΣΘΗΚΕ ΣΥΣΣΩΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ.

 
Δαμαλίτη η λάθος πολιτική σας ξεσκεπάστηκε και πήρατε στον λαιμό σας και νέους ανθρώπους γι΄αυτό γράφτε στο μπλόγκς σας παραμυθάκια.


Ετσι και έτσι παραμυθάκια είναι δεν είναι πράξεις που θέτουν σε κίνδυνο την ανθρώπινη υγεία και παράλληλα να βλάπτουν το περιβάλλον.
 
Και τελευταία σύσταση μην ξανα σχοληθείς με άλλους ανθρώπους που η σκέψη σου από ότι φαίνεται δεν έχει ωριμάσει<εκτός και εάν κάνεις αντιγραφή και η αντιγραφή από ότι ξέρεις τιμωρείται>.


Σταύρος.Α.Γεωργίου/ΦΟΥΡΝΟΙ.