eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Πέμπτη 14 Αυγούστου 2014

''ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ: Ο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΤΗΣ ΘΕΡΜΗΣΙΑΣ - ΤΑ ΑΛΟΓΑ - ΟΙ ΣΤΑΒΛΟΙ ΚΑΙ... ΤΑ ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΤΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΕΠΙ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΚΑΜΙΖΗ''

 ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ
- Γιατί δεν τον καταγγέλλουν αυτοί οι τότε ευαίσθητοι κ. Σκούρτη κ. Τσεφαλάς κ. Βογανάτση κ. Δαμαλίτης με cd στους επιθεωρητάς όπως έκαναν τότε;

- Αν θέλουν και τους αρέσει αυτούς τους ευαίσθητους (υπέρμαχους της νομιμότητας) μπορεί ο κύριος Μέξης να τους βάλει μέσα στο καίκι του αυτούς τους 4 ευαίσθητους εκπαιδευτικούς και μπλόγγερ για να τους ζυγώσει εκεί που τρέχει το νερό στην θάλασσα εδώ και τριάμισι χρόνια επι δημαρχίας Καμιζή .


- Να τους <<γραπώσει>> τη μούρη να τους την ζυγώσει κοντά στα λύμματα του βιολογικού που τρέχουν στη θάλασσα για να το φωτογραφίσουν και να το καταγγείλουν αυτοί οι εκπαιδευτικοί με παιδεία και ευαισθησία στην κυρία εισαγγελέα.

 -------------------------------------------


Αγαπητοί Συνδημότες



Διάβασα στο μπλόγκ που διαχειρίζεται ο κ. Σταμάτης Δαμαλίτης του Δαμιανού:
Ο υπό παραίτηση ή όχι κ. Καμιζής να αναφέρεται σε επιθεωρητάς Δημοσίας Διοίκησης και σε φακέλους που έστειλε αυτός του έργου Βιολογικός Καθαρισμός Θερμησίας.

        Αυτός ο ανίκανος για την καθαριότητα Δήμαρχος κ. Καμιζής.

        Αυτός ο ανίκανος Δήμαρχος για να διοικήσει τον Δήμο Ερμιόνης.

Γι΄αυτόν που υποσχόταν τη νομιμότητα, την ηθική και όλα στο ΦΩΣ.

        Ερωτώ: Μαζί με τον φάκελο έστειλε και την φωτογραφία με τα άλογα που σταβλίζει μέσα στα μηχανήματα του Βιολογικού Θερμησίας; (βλέπε δημοσίευμα)

Κατανοώ την ευαισθησία του κ. Καμιζή στην εκτροφή αλόγων και γαιδουριών.Όση ευαισθησία και να έχει σ΄αυτά τα τετράποδα δεν δικαιολογείται να κάνει στάβλο το εργοστάσιο του βιολογικού της Θερμησίας.
Πάντως αφού δεν τις έστειλε αυτός αυτες τις φωτογραφίες αλλά ούτε κι αυτοί οι ευαίσθητοι εκπαιδευτικοί τότε, αναγκάστηκα και τις έστειλα εγώ στους επιθεωρητάς αυτές τις φωτογραφίες με τον στάβλο των αλόγων και να περιμένει σύντομα το πόρισμα των επιθεωρητών Δημοσίας Διοίκησης.


Το περίγελο όμως είναι οι πράξεις αυτών των ευαίσθητων για το περιβάλλον τότε για το Δήμο Ερμιόνης.


Βλέπε καταγγελία προς τους επιθεωρητάς Περιβάλλοντος.



Βλέπε καταγγελία προς τους επιθεωρητάς Δημόσιας Διοίκησης.


Και ερωτώ αυτούς τους ευαίσθητους τότε επί Δημαρχίας Λεμπέση, σ’ αυτούς τους παρατρεχάμενους εθελοντές γύρω από τον κ. Καμιζή.


Θα καταγγείλουν αυτόν τον ανίκανο Δήμαρχο κ. Καμιζή στους επιθεωρητάς Περιβάλλοντος γι’ αυτόν τον απέραντο σκουπιδότοπο που κατάντησε την Ερμιόνη όπως έκαναν τότε για το Δήμαρχο Λεμπέση;


Γιατί Δεν τον καταγγέλλουν αυτόν τον ανίκανο Δήμαρχο κ. Καμιζή στον Λιμενάρχη να του επιβάλει πρόστιμο αφού εδώ και 3,5 χρόνια ρίχνει το νερό διαθέσεως δίχως άδεια στη θάλασσα όπως κατάγγελναν επί Λεμπέση;

Γιατί δεν τον καταγγέλλουν αυτοί οι τότε ευαίσθητοι κ. Σκούρτη κ. Τσεφαλάς κ. Βογανάτση κ. Δαμαλίτης με cd στους επιθεωρητάς όπως έκαναν τότε;


Γιατί δεν τον καταγγέλλουν αυτόν τον ανίκανο Δήμαρχο κ. Καμιζή στην κ. Εισαγγελέα που τον λειτουργεί δίχως άδεια όπως έκαναν τότε επί Λεμπέση;


Δεν θα πάνε μάρτυρες κατηγορίας κατά των ενεργειών του Δημάρχου Δημήτρη Καμιζή όπως έκαναν επί Λεμπέση;


Τους πληροφορώ αφού δεν βλέπουν το νερό διάθεσης που πέφτει μέχρι σήμερα στη θάλασσα εγώ έχω τον τρόπο να τους κάνω να το δουν . 

Ο κύριος Παναγιώτης Μέξης διέθεσε το καΐκι του μεταφέροντας τους επιστήμονες του ΕΛΚΕΘΕ τον Αύγουστο του 2009 εκεί για να μελετήσουν.


Αν θέλουν και τους αρέσει αυτούς τους ευαίσθητους (υπέρμαχους της νομιμότητας) μπορεί ο κύριος Μέξης να τους βάλει μέσα στο καίκι του αυτούς τους 4 ευαίσθητους εκπαιδευτικούς και μπλόγγερ για να τους ζυγώσει εκεί που τρέχει το νερό στην θάλασσα εδώ και τριάμισι χρόνια επι δημαρχίας Καμιζή .

Να τους <<γραπώσει>> τη μούρη να τους την ζυγώσει κοντά στα λύμματα του βιολογικού που τρέχουν στη θάλασσα για να το φωτογραφίσουν και να το καταγγείλουν αυτοί οι εκπαιδευτικοί με παιδεία και ευαισθησία στην κυρία εισαγγελέα.

Αν δεν το πράξουν θα με αναγκάσουν να τους καταγγείλω εγώ και θα τους προτείνω να οριστούν μάρτυρες κατηγορίας όπως είναι ο κ. Τσεφαλάς , η κ. Σκούρτη στην υπόθεση Λεμπέση.

ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ 
ΔΗΜΑΡΧΟΣ
του τέως Δήμου Ερμιόνης